Balsam de buze cu Calendula si miere de albine

Balsam de buze cu Calendula si ceara de albine, 4 g, Quartett

Balsam de buze Quartett, aplicat pe pielea buzelor hraneste intensiv si protejeaza buzele uscate, crapate si aspre cu ingrediente valoroase, cum ar fi Calendula si ceara de albine.

5,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Balsam de buze cu Calendula si ceara de albine pentru buze uscate si crapate 

Hraneste si protejeaza buzele uscate, crapate si aspre cu balsam de buze de la Quartett, produsul contine Calendula, ceara de albine si alte ingrediente valoroase cu efecte benefice pentru ingrijire si tratamentul buzelor uscate.

Dintre principalele ingrediente valoroase din compozitia acestui balsam de buze enumeram: Calendula, ceara de albine, Petrolatum, Parfum, Geraniol ect.

Instructiuni de utilizare:

se aplica pe pielea buzelor

Proprietati:

protejeaza buzele uscate, aspre, crapate si le hidrateaza intensiv..

Prezentare

4 g (strugurel de buze)

Denumirea comerciala: 

Balsam de buze

Producator

Pharmamedico Gmbh - Quartett din Germania.

Quartett
Fisa tehnica
Beneficii:
hraneste buzele uscate, crapate, aspre
Administrare:
se aplica pe buze
Compozitie:
Calendula, ceara de albine
Mod de prezentare:
strugurel de buze - 4g
Producator:
Quartett - Germania
Ultima actualizare:
05.07.2021

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa