Ulei de Argan Virgin, 10 ml, Parapharm

Ulei de Argan Virgin, 10 ml, Parapharm

Ulei de Argan Virgin, 10 ml, Parapharm. Descriere: Ulei de Argan Virgin 10ml Parapharm Arganul este unul dintre cei mai vechi copaci din lume si creste doar in sudul Marocului langa orasul Essaouira. Berberii din zona il denumesc copacul vietii. Uleiul de Argan, obtinut prin presarea la rece a semintelor, contine substante deosebit de valoroase pentru organismul uman. Pretul acestui ulei este cotat la fel ca si aurul pe piata Marocana. Se foloseste in stare pura sau in tratamente cosmetice, in compozitia unor creme, in tratarea unghiilor exfol ...

12,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ulei de Argan Virgin, 10 ml, Parapharm

Descriere: Ulei de Argan Virgin 10 ml Parapharm

Arganul este unul dintre cei mai vechi copaci din lume si creste doar in sudul Marocului langa orasul Essaouira. Berberii din zona il denumesc "copacul vietii ''.

Uleiul de Argan, obtinut prin presarea la rece a semintelor, contine substante deosebit de valoroase pentru organismul uman.

Pretul acestui ulei este cotat la fel ca si aurul pe piata Marocana. Se foloseste in stare pura sau in tratamente cosmetice, in compozitia unor creme, in tratarea unghiilor exfoliate cat si in tratamentul parului degradat sau vopsit.

Proprietati:

Ulei de Argan puternic efect anti-rid; previne imbatranirea pielii si regenereaza tenul;

revitalizeaza tenul obosit;

hraneste pielea uscata;

bun remediu pentru un par degradat si uscat;

intareste unghiile casante; 

recomandat femeilor insarcinate in prevenirea vergeturilor si elasticizarea pielii. 

Mod de utilizare: 

Ulei de Argan Virgin 10 ml Ulei de Argan pentru ten: se maseaza bine pe ten, in zonele unde se formeaza riduri, pana la absorbtie; se pot turna cateva picaturi si in crema de noapte;

Ulei de Argan pentru par: se aplica o cantitate mica, pe toata lungimea parului, cu 20 de minute inainte de spalare; 

Ulei de Argan pentru unghii: se maseaza unghiile pentru hranirea si intarirea acestora.

Ingrediente: 

Ulei de Argan Virgin 10ml Argania spinosa kernel oil, D,L alpha-tocopherol. 

Producator: Parapharm Transvital

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa