Deodorant naturalHofigal 50 ml

Deodorant naturalHofigal 50 ml

Deodorant natural-Hofigal 50 mlDescriere Deodorant natural-Hofigal 50 mlFlacon x 50 ml cu pulverizator, distruge bacteriile si fungii, stagneaza in mod natural producerea de mirosuri neplacute ale corpului si asigura prospetime si naturalete minimum 24 ore, fara a afecta functionalitatea normala a pielii.Indicatii-se adreseaza ambelor sexe si poate fi folosit pentru igiena totala a corpului (subrat, picioare, zone intimeuz extern).-previne si combate dezvoltarea bacteriilor (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli) si a fungilor (Aspergillus niger, Candida albicans) care produc miros neplacut si pot fi surse pentru alte afectiuni.-nu influenteaza metabolismul pielii.-nu produce alergii sau iritatii ale pielii.Actiuni -asigura o actiune indelungata, minimum ...
10,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Deodorant natural-Hofigal 50 ml

Descriere Deodorant natural-Hofigal 50 ml
Flacon x 50 ml cu pulverizator, distruge bacteriile si fungii, stagneaza in mod natural producerea de mirosuri neplacute ale corpului si asigura prospetime si naturalete minimum 24 ore, fara a afecta functionalitatea normala a pielii.
Indicatii
-se adreseaza ambelor sexe si poate fi folosit pentru igiena totala a corpului (subrat, picioare, zone intime uz extern). -previne si combate dezvoltarea bacteriilor (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli) si a fungilor (Aspergillus niger, Candida albicans) care produc miros neplacut si pot fi surse pentru alte afectiuni. -nu influenteaza metabolismul pielii. -nu produce alergii sau iritatii ale pielii.
Actiuni -asigura o actiune indelungata, minimum 24 ore Deodorant Natural( fara coloranti)

Fisa tehnica

Hofigal