Crema Nutritiva de Noapte Ciuleandra Hofigal 50ml

Crema Nutritiva de Noapte Ciuleandra Hofigal 50ml

Crema Nutritiva de Noapte Ciuleandra Hofigal 50ml Descriere Crema Nutritiva de Noapte Ciuleandra Hofigal 50mlCrema nutritiva de noapte CIULEANDRA este bogata in substante nutritive si este destinata ingrijirii speciale a tenului delicat, predispus la iritatii si imbatranire.Crema hraneste si calmeaza pielea pe durata noptii, reduce liniile fine.Uleiurile vegetale (armurariu, canepa, musetel) confera pielii hidratare de lunga durata pe timpul noptii, prin sustinerea proceselor regenerative si restructurante.Extractul de Spirulina, cu proprietati antiinflamatoare stimuleaza microcirculatia avand un rol important in incetinirea procesului de imbatranire.Sucul de Aloe vera, hidratant, cu efect anti-aging, stimuleaza fibroblastele accelerand regenerarea.Mod de aplicareSe aplica seara, ...
15,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Crema Nutritiva de Noapte Ciuleandra Hofigal 50ml


Descriere Crema Nutritiva de Noapte Ciuleandra Hofigal 50ml Crema nutritiva de noapte CIULEANDRA este bogata in substante nutritive si este destinata ingrijirii speciale a tenului delicat, predispus la iritatii si imbatranire. Crema hraneste si calmeaza pielea pe durata noptii, reduce liniile fine. Uleiurile vegetale (armurariu, canepa, musetel) confera pielii hidratare de lunga durata pe timpul noptii, prin sustinerea proceselor regenerative si restructurante. Extractul de Spirulina, cu proprietati antiinflamatoare stimuleaza microcirculatia avand un rol important in incetinirea procesului de imbatranire. Sucul de Aloe vera, hidratant, cu efect anti-aging, stimuleaza fibroblastele accelerand regenerarea. Mod de aplicare Se aplica seara, dupa demachiere, pe fata si pe gat, prin masaj usor pana la absorbtia completa. Forma de prezentare: cutie 50 ml.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.