Crema de maini cu ulei de masline si vitamina A+E Herbagen 1000 ml

Crema de maini cu ulei de masline si vitamina A+E Herbagen 1000 ml

Ai maini uscate, maini crapate, foloseste produsele cosmetice Herbagen Crema de maini cu ulei de masline si vitamina A+E Herbagen 1000 ml

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Crema de Maini cu ulei de masline si vitamina A+E, Herbagen 1000 ml

Destinat in special ingrijirii mainilor cu pielea uscata, crapata sau afectata de actiunea detergentilor. 

Are efect de reglarea echilibrului lipidic al pielii. Amestecul de ulei de masline, glicerina si vitaminele A si E si pH-ul apropiat de cel al pielii confera produsului excelente proprietati emoliente si de hranire a epidermei. 

Caracteristici Tip produs: crema de maini 

Contine: ulei de masline, glicerina si vitaminele A si E 

Cantitate: 1000 ml

Fisa tehnica

Herbagen

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.