Crema Antiacnee cu galbenele, lavanda, arbore de ceai, Herbagen

Crema Antiacnee cu galbenele, lavanda, arbore de ceai, Herbagen

Crema Antiacnee Herbagen contribiue la vindecarea ranilor provocate de acnee. Destinata persoanelor cu ten acneic, iritat, dupa barbierit. Crema Antiacnee este indicata curatarea zilnica a epidermei cu lotiune antiacnee.

12,10 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Crema Antiacnee cu galbenele, lavanda, arbore de ceai, Herbagen

Crema Antiacnee Herbagen cu galbenele, lavanda si arbore de ceai, contribiue la vindecarea ranilor provocate de acnee,actiune antiseptica, cicatrizanta si calmanta.

Destinata persoanelor cu ten acneic, iritat, dupa barbierit, bai de soare sau dupa muscaturi de insecte.

Actiune: Combinatia de substante de origine naturala formata din ulei de galbenele, uleiuri esentiale de lavanda si arbore de ceai, alantoina, are efect sinergic, antiseptic, calmant, cicatrizant.

Aplicare: Se aplica zilnic pe tenul curat, dimineata sau seara, lasand-o sa actioneze cateva ore. In cazul tenurilor foarte incarcate acneice, este indicata curatarea zilnica a epidermei cu lotiune antiacnee

Efect: Contribuie la vindecarea ranilor provocate de acnee, avand actiune antiseptica, cicatrizanta si calmanta. 

Aroma: galbenele, lavanda si arbore de ceai

Cantitate 50 ml 

Producator Herbagen 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.