Crema Antirid Musetel, Sunatoare ,Galbenele, Herbagen, 100ml

Crema Antirid Musetel, Sunatoare ,Galbenele, Herbagen, 100ml

Crema Antirid Musetel,Sunatoare,Galbenele,Herbagen, 100mlCrema Antirid Musetel, Sunatoare ,Galbenele, Herbagen - Este o crema supergrasa cu efect de combatere a ridurilor si de protejare a epidermei de factori externi: ger, vant, radiatii.Contine: extract de sunatoare, musetel, galbenele, ulei de masline, vitaminele A si E, alantoina.Aroma/extracte: extract de sunatoare, musetel, galbenele, ulei de masline, vitaminele A si E, alantoinaCantitate: 100 ml Crema antirid Producator Herbagen ...

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Crema Antirid Musetel, Sunatoare, Galbenele, Herbagen, 100ml

Crema Antirid Musetel, Sunatoare ,Galbenele, Herbagen - Este o crema supergrasa cu efect de combatere a ridurilor si de protejare a epidermei de factori externi: ger, vant, radiatii. Contine: extract de sunatoare, musetel, galbenele, ulei de masline, vitaminele A si E, alantoina. 

Aroma/extracte: extract de sunatoare, musetel, galbenele, ulei de masline, vitaminele A si E, alantoina 

Cantitate: 100 ml Crema antirid 

Producator: Herbagen

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.