Masca cu colagen marin si spirulina Herbagen 50ml

Masca cu colagen marin si spirulina Herbagen 50ml

Masca cu colagen marin si spirulina, Herbagen, 50ml Descriere: Masca cu colagen marin si spirulina HerbagenContine ingredienti siguri, netoxici, certificati organic, bioactivi, sau de origina naturala.Nu contine parabeni, phenoxyethanol, uleiuri minerale, (parafine),sulfati(sls), .coloranti.Combinatia de substante de origine organica sau naturala formata din,ulei de avocado, colagen marin,alga spirulina platensis,caolin, glicerina.Contribuie la, diminuarea ridurilor, hidratarea si remineralizarea epidermei,fiind recomandata tenurilor cu tendinta de ridare sau riduri deja formate. Pentru un efect rapid, masca se foloseste pe un ten curatat in prealabil cu o masca de gomaj.Continut fl 50ml Masca - colagen marin si spirulina HerbagenProducator Herbagen ...

18,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Masca cu colagen marin si spirulina, Herbagen, 50ml

Descriere: Masca cu colagen marin si spirulina Herbagen 

Contine ingredienti siguri, netoxici, certificati organic, bioactivi, sau de origina naturala. Nu contine parabeni, phenoxyethanol, uleiuri minerale, (parafine),sulfati(sls), .coloranti. Combinatia de substante de origine organica sau naturala formata din,ulei de avocado, colagen marin,alga spirulina platensis,caolin, glicerina. Contribuie la, diminuarea ridurilor, hidratarea si remineralizarea epidermei,fiind recomandata tenurilor cu tendinta de ridare sau riduri deja formate. Pentru un efect rapid, masca se foloseste pe un ten curatat in prealabil cu o masca de gomaj. 

Continut fl 50ml Masca - colagen marin si spirulina Herbagen 

Producator Herbagen

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa