Sapun Hidratant Elmiplant cu Ulei de Masline Galbenele si Glicerina 500 ml
Pret redus

Sapun Hidratant Elmiplant cu Ulei de Masline Galbenele si Glicerina 500 ml

Sapun Hidratant Elmiplant cu Ulei de Masline Galbenele si Glicerina 500 ml Descriere: Sapun Crema Hidratant Elmiplant cu Ulei de Masline Galbenele si Glicerina 500 mlSapun crema cu ulei de masline,galbenele si glicerina.Contine agenti de curatare blanzi,care nu usuca pielea,intr-o conbinatie echilibrata de extracte si arome naturale atractive.Uleiul de galbenele are un rol protector si emolient iar uleiul de masline,prin continutul ridicat de acizi grasi,hidrateaza in profunzime epiderma,fiind recomandat cu preponderenta persoanelor cu pielea uscata,deshidratata.Sapun Crema ulei de masline si galbenele 500ml ElmiplantSapun lichid cu lamaie verde,santal si glicerina.Contine agenti de curatare blanzi,care nu usuca pielea,intr-o combinatie echilibrata de extract si arome natur ...

9,50 RON 11,50 RON - 2,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sapun Hidratant Elmiplant cu Ulei de Masline Galbenele si Glicerina 500 ml


Descriere: Sapun Hidratant Elmiplant cu Ulei de Masline Galbenele si Glicerina 500 ml
Sapun crema cu ulei de masline,galbenele si glicerina. Contine agenti de curatare blanzi,care nu usuca pielea,intr-o conbinatie echilibrata de extracte si arome naturale atractive.
Uleiul de galbenele are un rol protector si emolient iar uleiul de masline,prin continutul ridicat de acizi grasi,hidrateaza in profunzime epiderma,fiind recomandat cu preponderenta persoanelor cu pielea uscata,deshidratata.

Sapun ulei de masline si galbenele 500ml Elmiplant Sapun lichid cu lamaie verde,santal si glicerina. Contine agenti de curatare blanzi,care nu usuca pielea,intr-o combinatie echilibrata de extract si arome naturale atractive.
Uleiul de lamaie verde are proprietati antimicrobiene si astringente,protejand epiderma.Uleiul de santal are un efect calmant,tonic,de catifelare a pielii.Glicerina este un ingredient de origine vegetala care are efect emolient si care ajuta la pastrarea pe termen lung a hidratarii pielii.

Sapun ulei de masline si galbenele 500ml Elmiplant

Contine agenti de curatare blanzi,care nu usuca pielea,intr-o combinatie echilibrata de extract si arome naturale atractive.
Mierea este un produs 100%natural,compatibil cu orice tip de piele,avand rolul de a stimula procesul de regenerare celulara.Proteinele din grau contin vitaminele A,E si F,avand efect hranitor si de catifelare.
Glicerina este un ingredient de origine vegetala care are efect emolient si care ajuta la pastrarea pe termen lung a hidratarii pielii. Sapun lichid din proteine din grau,miere si glicerina.
Sapun Hidratant Elmiplant cu Ulei de Masline Galbenele si Glicerina 500 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.