Crema Hidratanta pentru Maini Elmiplant,100 ml

Crema Hidratanta pentru Maini Elmiplant,100 ml

Crema Hidratanta pentru Maini Elmiplant,100 ml Descriere: Crema Hidratanta pentru Maini 100 ml ElmiplantCrema Hidratanta Elmiplant ofera mainilor tale hidratare eficienta, dar in acelasi timp, formula sa non-grasa se absoarbe rapid.Bucura-te de activitatile zilnice si de o piele frumoasa pentru mainile tale! Crema Hidratanta Elmiplant este imbogatita cu ingrediente naturale, care iti ingrijesc delicat pielea. Iaurtul, sursa naturala de proteine, minerale si vitamine, hidrateaza instantaneu si ingrijeste pielea uscata. Datorita proprietatilor sale, improspateaza pielea, conferind o senzatie de confort. Uleiul de Migdale, un ingredient emolient excelent, confera un efect calmant si previne aspectul lipsit de stralucire al mainilor, redand imediat senzatia de catifelare a pielii. Mo ...

8,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Crema Hidratanta pentru Maini Elmiplant, 100 ml

Descriere: Crema Hidratanta pentru Maini 100 ml Elmiplant Crema Hidratanta Elmiplant ofera mainilor tale hidratare eficienta, dar in acelasi timp, formula sa non-grasa se absoarbe rapid. Bucura-te de activitatile zilnice si de o piele frumoasa pentru mainile tale! 

Crema Hidratanta Elmiplant este imbogatita cu ingrediente naturale, care iti ingrijesc delicat pielea. 

Iaurtul, sursa naturala de proteine, minerale si vitamine, hidrateaza instantaneu si ingrijeste pielea uscata. Datorita proprietatilor sale, improspateaza pielea, conferind o senzatie de confort. 

Uleiul de Migdale, un ingredient emolient excelent, confera un efect calmant si previne aspectul lipsit de stralucire al mainilor, redand imediat senzatia de catifelare a pielii. 

Mod de utilizare: Aplicati pe maini de mai multe ori pe zi. Rezultate optime se obtin in special noaptea, cand mainile nu intra in contact cu apa. 

Crema Hidratanta pentru Maini 100 ml Elmiplant 

Fara parabeni Testat dermatologic! Producator: Elmiplant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.