Crema antiimbatranire pentru ochi 15ml Elmiplant

Crema antiimbatranire pentru ochi 15ml Elmiplant

Crema anti-imbatranire pentru ochi 15ml ElmiplantDescriere:Crema anti-imbatranire pentru ochi 15ml ElmiplantCrema anti-Imbatranire de Ochi Elmiplant Skin Repair 45+ Elmiplant, este imbogatita cu Caviar, un ingredient bogat in nutrienti valorosi,ce are proprietatea de a stimula organismul celular si regenereaza pielea din interior. Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector, ajungand la refacerea elasticitatii si fermitatii pielii.Aplica zilnic, dimineata si seara, masand usor cu miscari circulare, pe zona din jurul ochilor, dupa curatare. Textura bogata ce patrunde rapid in piele. Constituie o excelenta baza pentru machiaj.Rezultate dovedite clinic: Dupa numai 4 saptamani, profunzimea ridurilor este vizibil diminuata cu pana la 64%, in timp ce suprafata ridurilor s ...

22,96 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema anti-imbatranire pentru ochi 15ml Elmiplant

Descriere: Crema anti-imbatranire pentru ochi 15ml Elmiplant

Crema anti-Imbatranire de Ochi Elmiplant Skin Repair 45+ Elmiplant, este imbogatita cu Caviar, un ingredient bogat in nutrienti valorosi, ce are proprietatea de a stimula organismul celular si regenereaza pielea din interior. 

Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector, ajungand la refacerea elasticitatii si fermitatii pielii.

Aplica zilnic, dimineata si seara, masand usor cu miscari circulare, pe zona din jurul ochilor, dupa curatare. Textura bogata ce patrunde rapid in piele. Constituie o excelenta baza pentru machiaj.

Rezultate dovedite clinic: Dupa numai 4 saptamani, profunzimea ridurilor este vizibil diminuata cu pana la 64%, in timp ce suprafata ridurilor scade cu pana la 78%

Recomandat pentru: 45-55 ani

Cantitate: 15 ml

Crema anti-imbatranire pentru ochi 15ml Elmiplant

Producator: Elmiplant

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.