Crema antiimbatranire pentru ochi 15ml Elmiplant

Crema antiimbatranire pentru ochi 15ml Elmiplant

Crema anti-imbatranire pentru ochi 15ml ElmiplantDescriere:Crema anti-imbatranire pentru ochi 15ml ElmiplantCrema anti-Imbatranire de Ochi Elmiplant Skin Repair 45+ Elmiplant, este imbogatita cu Caviar, un ingredient bogat in nutrienti valorosi,ce are proprietatea de a stimula organismul celular si regenereaza pielea din interior. Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector, ajungand la refacerea elasticitatii si fermitatii pielii.Aplica zilnic, dimineata si seara, masand usor cu miscari circulare, pe zona din jurul ochilor, dupa curatare. Textura bogata ce patrunde rapid in piele. Constituie o excelenta baza pentru machiaj.Rezultate dovedite clinic: Dupa numai 4 saptamani, profunzimea ridurilor este vizibil diminuata cu pana la 64%, in timp ce suprafata ridurilor s ...

22,96 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Crema anti-imbatranire pentru ochi 15ml Elmiplant

Descriere: Crema anti-imbatranire pentru ochi 15ml Elmiplant

Crema anti-Imbatranire de Ochi Elmiplant Skin Repair 45+ Elmiplant, este imbogatita cu Caviar, un ingredient bogat in nutrienti valorosi, ce are proprietatea de a stimula organismul celular si regenereaza pielea din interior. 

Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector, ajungand la refacerea elasticitatii si fermitatii pielii.

Aplica zilnic, dimineata si seara, masand usor cu miscari circulare, pe zona din jurul ochilor, dupa curatare. Textura bogata ce patrunde rapid in piele. Constituie o excelenta baza pentru machiaj.

Rezultate dovedite clinic: Dupa numai 4 saptamani, profunzimea ridurilor este vizibil diminuata cu pana la 64%, in timp ce suprafata ridurilor scade cu pana la 78%

Recomandat pentru: 45-55 ani

Cantitate: 15 ml

Crema anti-imbatranire pentru ochi 15ml Elmiplant

Producator: Elmiplant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.