Crema anti-imbatranire de zi SPF 15 50ml Elmiplant

Crema anti-imbatranire de zi, SPF 15, 50ml, Elmiplant

Crema anti-imbatranire de zi PF 15 50ml Elmiplant DescriereCrema anti-imbatranire de zi SPF15 50ml ElmiplantRecomandata pentru 45-50-55 ani! Luxul n-a fost niciodata mai accesibil! Rasfata-ti tenul cu cea mai eficienta combinatie de ingrediente anti-imbatranire pentru o frumusete naturala radianta! Bogat in peptide si aminoacizi, Caviarul stimuleaza sinteza de colagen din piele, netezind ridurile adanci. Ceramidele activeaza regenerarea celulara, mentinand pielea hidratata si elastica pe durata intregii zile. Formula este imbogatita cu SPF15, care protejeaza eficient pielea de radiatiile UVA/UVB, ajutand la prevenirea aparitiei ridurilor si a pigmentarii. Mod de utilizare:Aplica in fiecare dimineata pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere, evitand zona delicata a ochilor. Se m ...

29,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Crema anti-imbatranire de zi PF 15 50ml Elmiplant

Descriere Crema anti-imbatranire de zi SPF15 50ml Elmiplant Recomandata pentru 45-50-55 ani! 

Luxul n-a fost niciodata mai accesibil! Rasfata-ti tenul cu cea mai eficienta combinatie de ingrediente anti-imbatranire pentru o frumusete naturala radianta! 

Bogat in peptide si aminoacizi, Caviarul stimuleaza sinteza de colagen din piele, netezind ridurile adanci. Ceramidele activeaza regenerarea celulara, mentinand pielea hidratata si elastica pe durata intregii zile. Formula este imbogatita cu SPF15, care protejeaza eficient pielea de radiatiile UVA/UVB, ajutand la prevenirea aparitiei ridurilor si a pigmentarii. Mod de utilizare: Aplica in fiecare dimineata pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere, evitand zona delicata a ochilor. Se maseaza usor prin miscari circulare pentru a ajuta la absortie. Constituie o excelenta baza pentru machiaj Rezultate dovedite clinic: In numai 4 saptamani, profunzimea ridurilor este vizibil diminuata cu pana la 42%, iar suprafata ridurilor scade cu pana la 66%. Pielea redevine luminoasa si are aspect intinerit, iar elasticitatea sa este semnificativ imbunatatita (eficacitate demonstrata prin evaluare instrumentata si auto-evaluare pe 22 femei, cu varste cuprinse intre 45-55 ani, in timp de 4 saptamani).

Crema anti-imbatranire de zi SPF15 50ml Elmiplant

Producator: Elmiplant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.