Ser restructurant si fortifiant pentru ochi si buze Skin Lift, 15 ml, Elmiplant

Ser restructurant si fortifiant pentru ochi si buze Skin Lift, 15 ml, Elmiplant

Cumpara Ser restructurant si fortifiant pentru ochi si buze Skin Lift, 15 ml, Elmiplant de la SamDistribution.ro. Descopera beneficiile Ser restructurant si fortifiant - imbunatateste structura pielii la cel mai bun pret!

23,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Serum Ochi Si Buze Restructurant Si Fortifiant Skin Lift 

Descriere: Serumul Restructurant si Fortifiant pentru Ochi si Buze SKIN LIFT 

Serumul Restructurant si Fortifiant pentru Ochi si Buze SKIN LIFT are o formula concentrata imbogatita cu Pudra de Perle, ingredient bogat in oligoelemente ce energizeaza intens pielea, restabilindu-i nivelul optim de hidratare. Avand un continut ridicat de lipopeptide, Complexul IDEALIFT stimuleaza sinteza de elastina si reface structura pielii. Dupa 28 de zile, conturul ochilor si al buzelor este vizibil imbunatatit. In jurul ochilor, suprafata ridurilor scade cu pana la 33%. Conturul ochilor este redefinit, pielea imbunatatindu-si fermitatea. Conturul buzelor este mai dens, ridurile verticale din jurul buzelor sunt reduse. (eficacitate demonstrata prin evaluare instrumentala si auto-evaluare pe 22 femei cu varste cuprinse intre 55-65 ani, timp de 4 saptamani) Mod de utilizare: Aplica in fiecare dimineata si seara masand usor cu miscari circulare in zona de contur a ochilor si a buzelor, dupa curatare. Textura non-grasa. Constituie o excelenta baza pentru machiaj. 

Cantitate: 15 ml Serumul Restructurant si Fortifiant pentru Ochi si Buze SKIN LIFT 

Producator: Elmiplant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.