Glezniera Elastica Minut x 2 buc marime M

Glezniera Elastica Minut x 2 buc marime M

Glezniera Elastica Minut x 2 buc marime M Segment al membrului inferior care uneste gamba cu piciorul, format din articulatia tibiotarsiana si din tesuturile care o inconjoara. Patologie - Glezna sufera adesea traumatisme: entorse si fractura lui Dupuytren.- Entorsa este cauzata de o miscare fortata a piciorului spre inauntru, care genereaza o intindere sau o ruptura a fasciculelor ligamentului lateral extern.- Fractura lui Dupuytren, cauzata de o miscare fortata a piciorului in afara, este o fractura bimaleolara care necesita o reducere de urgenta pentru a evita o deformatie persistenta. Glezniera : Nu are sistem de inchidere, este deschisa la varf si calcai.Disponibil in 3 marimi - S, M si L. A se pastra la loc uscat.Compozitie: 80% spandex 20% elastic.Instructiuni de spalare: Spa ...

10,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Glezniera Elastica Minut x 2 buc marime M

Segment al membrului inferior care uneste gamba cu piciorul, format din articulatia tibiotarsiana si din tesuturile care o inconjoara. 

Patologie - Glezna sufera adesea traumatisme: entorse si fractura lui Dupuytren. 

Entorsa este cauzata de o miscare fortata a piciorului spre inauntru, care genereaza o intindere sau o ruptura a fascicuIelor ligamentului lateral extern.

Fractura lui Dupuytren, cauzata de o miscare fortata a piciorului in afara, este o fractura bimaleolara care necesita o reducere de urgenta pentru a evita o deformatie persistenta. 

Glezniera: 

Nu are sistem de inchidere, este deschisa la varf si calcai. 

Disponibil in 3 marimi - S, M si L. 

A se pastra la loc uscat. 

Compozitie: 80% spandex 20% elastic 

Instructiuni de spalare: 

Spalare manuala cu apa rece, uscare in aer liber. 

Indicatii: traumatisme ale gleznei, dupa interventii chirurgicale la nivelul gleznei si articulatiei tibiotarsiene, dupa indepartarea aparatului gipsat, laxitatea ligamentelor, lovituri, entorse si contuzii din practicarea sportului, dureri acute si cronice, suprasolicitare, dureri provocate de frig, artrita. 

Prezentare cutie x 2 buc

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.