bandaj elastic

Bandaj elastic (fasa elastica) cu cleme metalice, 5 cm x 4,5 m, Minut

Bandaj elastic, fasa elastica cu cleme de fixare, 5 cm x 4.5 m, Minut. Minut - Bandaj elastic sau fasa elastica cu cleme de prindere contine 65% bumbac si 35% latex. Bandajul elastic Minut are elasticitate mare, prevazut cu doua cleme de fixare pentru a nu aluneca. Acest bandaj elastic - Minut, poate fi folosit pentru mentinerea stabilitatii unei incheieturi sau a unui muschi, ligament traumatizat sau la fixarea atelelor. Nu lasati bamdajul elastic la indemana si la vederea copiilor mici, pericol de strangulare. Dimensiuni: 5 cm latime x 4, 5 m lungime

3,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Bandaj elastic (fasa elastica) cu cleme metalice de fixare

Minut Bandaj elastic sau fasa elastica cu cleme metalice de prindere contine 65% bumbac si 35% latex. Bandajul elastic Minut are elasticitate mare, prevazut cu doua cleme de fixare pentru a nu aluneca. Acest bandaj elastic de la Minut, poate fi folosit pentru mentinerea stabilitatii unei incheieturi sau a unui muschi, ligament traumatizat sau la fixarea atelelor. 

Nu lasati bandajul elastic la indemana si la vederea copiilor mici, pericol de strangulare. 

: 5 cm latime si 4.5 m lungime. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa