Bandaj elastic cu cleme 7,5 cm x 4,5m Minut

Bandaj elastic cu cleme 7,5 cm x 4,5m Minut

Bandaj elastic cu clema 75 cm x 45m Minut Consumabile medicale Parafarmaceutice Bandaje elastice pentru prevenirea si tratarea leziunilor fixarea atelelor incheieturi ligamente

3,72 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Bandaj elastic cu cleme 7.5cm x 4.5m Minut

Bandaj elastic adeziv de compresie, produs din bumbac, de tip crep, prevazut cu cleme pentru prindere. Indicat: previne si trateaza leziuni, fixarea atelelor, ofera un suport puternic pentru incheieturi, ligamente si muschi. Contine 65% bumbac si 35% latex. Utilizare Bandaj Elastic cu clema Minut 7.5 cm x 4,5 m: Desfasurati bandajul in jurul locului cu probleme si fixati-l cu cleme. Folositi numai dupa instructiunile medicului. Instructiuni de spalare: spalati cu apa fierbinte si sapun, clatiti bine, infasurati, stoarceti, desfasurati si lasati bandajul sa se usuce la orizontala, fara a-l atarna. 

Precautii speciale Bandaj Elastic cu Clema Minut 7.5 cm x 4,5 m: A se depozita in locuri uscate si racoroase.  Nu lasati la indemana copiilor! Pericol de strangulare! Forma de ambalare Bandaj Elastic cu clema Minut 7.5 cm x 4,5 m: Cutie cu un bandaj de dimensiune 7.5 cm x 4,5 m. 

Comanda: Bandaj elastic cu cleme 7.5cm x 4.5m Minut

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.