Bandaj elastic cu cleme de fixare, 15 cm x 4,5m Minut

Bandaj elastic cu cleme de fixare, 15 cm x 45m, Minut

Bandaj elastic cu cleme de fixare, 15cmx4.5m, Minut din bumbac utilizat pentru fixarea atelelor si traumatisme muschi ligamente incheietura 

5,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Bandaj elastic cu cleme de fixare, 15 cm x 4.5m, Minut

Bandaj elastic cu cleme pentru fixare - Minut. Fasa elastica are in compozitie 65% bumbac, 35% latex. Minut este un bandaj elastic cu elasticitate marita, care permite bandajului sa se conformeze pe conturul corpului. Minut este un bandaj elastic, care poate fi utilizat pentru mentinerea stabilitatii unei incheieturi, a unui ligament traumatizat. Bandajul elastic - Minut, are 2 cleme care ajuta la fixarea exacta si mentinerea stabilitatii pe locul traumatizat. Bandajul elastic - Minut este indicat pentru fixarea atelelor, prevenirea si tratarea leziunilor, totodata ofera stabilitate puternica pentru ligamente, muschi si incheieturi. 

Compozitie:

bumbac 65%, latex 35%. 

Indicatii:

fixarea (prinderea) atelelor, traumatisme (incheieturi, muschi, ligamente). 

Mod de utilizare:

Dupa ce scoateti fasa elastica din cutie, desfasurati bandajul in jurul locului traumatizat, dupa care prindeti cele doua cleme de fixare. 

Dimensiuni: 15cm / 4.5m. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.