Glezniere elastice L Sana 2buc

Glezniere elastice L Sana 2buc

Glezniere elastice L Sana 2buc Descriere Glezniere elastice L SANA 2BUC Aceste glezniere elastice marca Sana reprezinta solutia ideala pentru prevenirea si tratamentul gleznei in caz de  lovituri entorsecontuzii din practicarea sportului suprasolici

9,69 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Glezniere elastice L SANA *2BUC

Descriere: Glezniere elastice L SANA *2BUC Aceste glezniere elastice marca Sana reprezinta solutia ideala pentru prevenirea si tratamentul gleznei in caz de: - lovituri, entorse/contuzii din practicarea sportului - suprasolicitare - dureri acute si cronice - stari post-traumatice si post-operatorii pentru sustinerea ligamentelor articulatiilor - dureri provocate de frig - artrita. -dupa indepartarea aparatului gipsat. Nu are sistem de inchidere, este deschisa la varf si calcai. 

Marimi disponibile Glezniera Sana : S, M, L MarimeSML A - cmpana 2020-2424-27A: circumferinta gleznei 

Compozitie: Bumbac 70%, elasten 15%, poliester 15% Mod de pastrare Glezniera elastica : se pastreaza in loc inchis si uscat, ferit de lumina soarelui, la temperatura moderata de 15-30º C. Pentru folosinta indelungata, se recomanda spalarea bandajului la o temperatura mai mica de 40º C. 

Glezniere elastice L SANA *2BUC