Glezniere elastice M Sana 2buc

Glezniere elastice M Sana 2buc

Glezniere elastice M Sana 2buc reprezinta solutia ideala pentru prevenirea si tratamentul gleznei in caz de:- lovituri, entorse/contuzii

9,69 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Glezniere elastice M SANA *2 buc

Descriere: Glezniere elastice M SANA *2 buc Aceste glezniere elastice marca Sana reprezinta solutia ideala pentru prevenirea si tratamentul gleznei in caz de: - lovituri, entorse/contuzii din practicarea sportului - suprasolicitare - dureri acute si cronice - stari post-traumatice si post-operatorii pentru sustinerea ligamentelor articulatiilor - dureri provocate de frig - artrita. -dupa indepartarea aparatului gipsat. Nu are sistem de inchidere, este deschisa la varf si calcai. 

Marimi disponibile Glezniera Sana : S, M, L MarimeSML A - cmpana 2020-2424-27A: circumferinta gleznei 

Compozitie: Bumbac 70%, elasten 15%, poliester 15% Mod de pastrare Glezniera elastica : se pastreaza in loc inchis si uscat, ferit de lumina soarelui, la temperatura moderata de 15-30º C. Pentru folosinta indelungata, se recomanda spalarea bandajului la o temperatura mai mica de 40º C.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.