Plosca medicala cu capac - pentru bolnavi imobilizati la pat

Plosca medicala cu capac - pentru bolnavi imobilizati la pat

Plosca medicala din plastic cu capac pentru bolnavi imobilizati la pat utilizata in colectarea urinei și fecalelor. Cumpara Plosca medicala la cele mai bune preturi pe Samdistribution.ro comercializeaza online produse si consumabile medicale

25,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Plosca medicala cu capac pentru bolnavi imobilizati la pat

Plosca medicala este utilizata pentru colectarea urinei și fecalelor de la bolnavi (pacienti imobilizati la pat).

Plosca medicala prevazut cu capac, este un produs Non-toxic.

Inainte si dupa fiecare utilizare spalati si dezinfectati cu apa calduta si detergent/dezinfectant care nu pot cauza iritatii ale pielii.

Plosca medicala este un produs nesteril - poate fi sterilizat doar la rece (Nu se fierbe).

Produsul nu se depoziteaza langa flacare sau alte surse de caldura.

Plosca medicala nu se mai utilizeaza din momentul in care apare orice scurgeri.

Dupa o lunga utilizare se va inlocui daca plosca devine galbuie.

Nu se utilizeaza decat in scopuri medicale.

Nu se va lasa la indemana copiilor.

Producator: F.L Medical srl Unipersonale - Italia.

Samdistribution.ro comercializeaza online si distribuie in farmacii, magazine tehnico-medicale toata gama de produse si consumabile medicale marca F.L Medical - Italia (urinar pentru femei si barbati, plosca medicala cu sau fara capac, recipienti sterili de urocultura, coprocultura) la cele mai bune preturi.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.