Sana, organizator medicamente saptamanal

Sana, organizator medicamente saptamanal

Organizator medicamente saptamanal foarte util pacientilor care urmeaza un tratament medicamentos de lunga durata deoarece isi pot organiza medicamentatia zilnica si saptamanala. Compartimentate pentru: dimineata, pranz, seara, noapte.

16,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Organizator medicamente saptamanal

Sana organizator medicamente este foarte util pacientilor care urmeaza un tratament medicamentos de lunga durata cat si de scurta durata, deoarece cu ajutorul lui pacientii isi pot organiza medicamentatia zilnica si saptamanala. Cu ajutorul acestui organizator cu sertare NU veti mai uita sa va luati tratamentul (pastile). 

Organizator de medicamente saptamanal, este un organizator cu 7 sertare (cutii) incapatoare, individual detasabile pentru fiecare zi a saptamanii, compartimentate pentru: dimineata, pranz, seara, noapte. Inscriptionate in limba romana. 

Producator: Sana 

Comanda: Sana organizator medicamente saptamanal

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.