Sana, organizator medicamente saptamanal

Sana, organizator medicamente saptamanal

Organizator medicamente saptamanal foarte util pacientilor care urmeaza un tratament medicamentos de lunga durata deoarece isi pot organiza medicamentatia zilnica si saptamanala. Compartimentate pentru: dimineata, pranz, seara, noapte.

16,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Organizator medicamente saptamanal

Sana organizator medicamente este foarte util pacientilor care urmeaza un tratament medicamentos de lunga durata cat si de scurta durata, deoarece cu ajutorul lui pacientii isi pot organiza medicamentatia zilnica si saptamanala. Cu ajutorul acestui organizator cu sertare NU veti mai uita sa va luati tratamentul (pastile). 

Organizator de medicamente saptamanal, este un organizator cu 7 sertare (cutii) incapatoare, individual detasabile pentru fiecare zi a saptamanii, compartimentate pentru: dimineata, pranz, seara, noapte. Inscriptionate in limba romana. 

Producator: Sana 

Comanda: Sana organizator medicamente saptamanal

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.