Punga urinara pedriatica, 100 ml, Minut

Punga urinara pedriatica, 100 ml, Minut

Punga urinara pedriatica, 100 ml, Minut Punga urinara sterila, pediatrica, pentru recoltarea urinei ,capacitate 100 ml, marca Minut. Punga urinara pedriatica ( pentru copii si bebelusi ) de unica follosinta, se foloseste la recoltarea probelor de urina, sumar de urina si urocultura in scopul analizelor medicale. Instructiuni de recoltare a urinei la bebelusi: curatati aria genito - urinara a copilului cu apa si sapun; nu tamponati zona curatata pentru a accelera uscarea, nu aplicati creme, uleiuri sau pudre pediatrice. Atasati ferm de zona genito-urinara punga pediatrica de recoltare a urinei, astfel:

0,65 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Punga urinara pedriatica, 100 ml, Minut

Punga urinara sterila, pediatrica, pentru recoltarea urinei, capacitate 100 ml, marca Minut. Punga urinara pedriatica (pentru copii si bebelusi) de unica follosinta, se foloseste la recoltarea probelor de urina, sumar de urina si urocultura in scopul analizelor medicale.

Instructiuni de recoltare a urinei la bebelusi: 

curatati aria genito - urinara a copilului cu apa si sapun; 

nu tamponati zona curatata pentru a accelera uscarea; 

nu aplicati creme, uleiuri sau pudre pediatrice.

Atasati ferm de zona genito-urinara punga pediatrica de recoltare a urinei, astfel:

dezlipiti banda protectoare din jumatatea inferioara a pungii si fixati portiunea adeziva la nivelul perineului,

cand jumatatea de jos a pungii este fixata, dezlipiti partea superioara a benzii si continuati aplicarea portiunii adezive, asigurandu-va ca orificiul urinar a fost inclus in punga.

Imediat dupa ce copilul urineaza in punga de recoltare, punga urinara se dezlipeste si se transporta la laborator in conditii corespunzatoare. 

Preveniti contaminarea probei de urina la transferul ei in recipientul de plastic.

Capacitate: 100 ml 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa