Punga urinara. 2000 ml, supapa de evacuare, Minut

Punga urinara. 2000 ml, supapa de evacuare, Minut

Punga urinara, 2000 ml ( supapa de evacuare), Minut- pentru a drena ( colecta) lichidul corporal sau urina. Descriere: Punga urinara cu supapa de evacuare, capacitate 2000 ml. Punga urinara insotita de cateter de unica folosinta, este folosita pentru a drena lichidul corporal sau urina. Produs de unica folosinta, steril, a nu se folosi daca ambalajul este desfacut sau alterat distrugeti dupa folosire. Capacitale 2000 ml. Utilizare punga urinara: Scoateti capacul, conectati setul de drenare la cateter. Este indicat a se pastra intr-un loc racoros si curat. Produs avizat de Ministerul Sanatatii Mod de ambalare: 10 buc pe set

1,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Punga urinara, 2000 ml cu supapa, pentru a drena ( colecta) lichidul corporal sau urina la adulti. Descriere: Punga urinara cu supapa de evacuare, capacitate 2000 ml, pentru adulti. Capacitale: 2000 ml. Utilizare: Scoateti capacul, conectati setul de drenare la cateter. Este indicat a se pastra intr-un loc racoros si curat. Produs avizat de Ministerul Sanatatii Mod de ambalare: 10 buc pe set Pretul afisat este pentru o punga urinara.  

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.