Microclisma cu glicerina 6 buc pentru adulti Sofar

Microclisma cu glicerina 6 buc pentru adulti Sofar

Microclisma cu glicerina 6 buc pentru adulti | Sofar Microclisma pentru evacuare Sofar, este pentru adultii cu probleme de constipatie, este o microclisma cu glicerina, este indicata in tratamentul constipatiei la adulti.Compozitie Microclima Sofar :Fiecare microclisma contine:Glicerolg 6.75Extract glicerinat de musetelg 0.3Extract glicerinat de nalbag 0.3Amidon de graug 0.06Apa distilatag 9Microclisma utilizare: desfaceti invelisul canulei. ungeti canula cu o picatura din aceasi solutie. Introduceti canula in rect si apasati bulbul. Mod de administrare: 1 microclisma atunci cand este nevoie, sau conform recomandarii medicale.Este interzis la copii cu varsta sub 12 ani.Prezentare Cutie 6 microclismeMicroclisma se utilizeaza conform prospectului .Producator Sofar S p A Milano -It ...

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Microclisma cu glicerina 6 buc pentru adulti | Sofar Microclisma pentru evacuare Sofar, este pentru adultii cu probleme de constipatie, este o microclisma cu glicerina, este indicata in tratamentul constipatiei la adulti.

Compozitie Microclima Sofar :

Fiecare microclisma contine:

Glicerol g 6.75

Extract glicerinat de musetel g 0.3

Extract glicerinat de nalba g 0.3

Amidon de grau g 0.06

Apa distilatag 9

Microclisma utilizare: desfaceti invelisul canulei. ungeti canula cu o picatura din aceasi solutie. 

Introduceti canula in rect si apasati bulbul. 

Mod de administrare: 1 microclisma atunci cand este nevoie, sau conform recomandarii medicale.

Este interzis la copii cu varsta sub 12 ani.

Prezentare Cutie 6 microclisme Microclisma se utilizeaza conform prospectului .Producator Sofar S p A Milano -Italia

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa