Microclisma cu glicerina 6 buc pentru adulti Sofar

Microclisma cu glicerina 6 buc pentru adulti Sofar

Microclisma cu glicerina 6 buc pentru adulti | Sofar Microclisma pentru evacuare Sofar, este pentru adultii cu probleme de constipatie, este o microclisma cu glicerina, este indicata in tratamentul constipatiei la adulti.Compozitie Microclima Sofar :Fiecare microclisma contine:Glicerolg 6.75Extract glicerinat de musetelg 0.3Extract glicerinat de nalbag 0.3Amidon de graug 0.06Apa distilatag 9Microclisma utilizare: desfaceti invelisul canulei. ungeti canula cu o picatura din aceasi solutie. Introduceti canula in rect si apasati bulbul. Mod de administrare: 1 microclisma atunci cand este nevoie, sau conform recomandarii medicale.Este interzis la copii cu varsta sub 12 ani.Prezentare Cutie 6 microclismeMicroclisma se utilizeaza conform prospectului .Producator Sofar S p A Milano -It ...

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Microclisma cu glicerina 6 buc pentru adulti | Sofar Microclisma pentru evacuare Sofar, este pentru adultii cu probleme de constipatie, este o microclisma cu glicerina, este indicata in tratamentul constipatiei la adulti.

Compozitie Microclima Sofar :

Fiecare microclisma contine:

Glicerol g 6.75

Extract glicerinat de musetel g 0.3

Extract glicerinat de nalba g 0.3

Amidon de grau g 0.06

Apa distilatag 9

Microclisma utilizare: desfaceti invelisul canulei. ungeti canula cu o picatura din aceasi solutie. 

Introduceti canula in rect si apasati bulbul. 

Mod de administrare: 1 microclisma atunci cand este nevoie, sau conform recomandarii medicale.

Este interzis la copii cu varsta sub 12 ani.

Prezentare Cutie 6 microclisme Microclisma se utilizeaza conform prospectului .Producator Sofar S p A Milano -Italia

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa