LAXASALM

Laxasalm, 50 tablete, Ayurmed

LAXASALM supliment pentru tranzit intestinal natural, ce ajuta la menținerea unui tranzit intestinal normal, ajutând la diminuarea disconfortului abdominal asociat constipației. Funcționarea normală a sistemului digestiv este un factor important în menținerea vitalității și sănătății întregului organism. Peristaltismul intestinal normal asigură restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor și eliminarea din colon a gazelor și toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară, susținând astfel procesul natural de detoxifiere. Ajuta la menținerea echilibrului florei bacteriene intestinale, care are un rol esențial în procesul de digestie și în imunitatea organismului

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

LAXASALM supliment pentru tranzit intestinal natural, ce ajuta la menținerea unui tranzit intestinal normal, ajutând la diminuarea disconfortului abdominal asociat constipației. Funcționarea normală a sistemului digestiv este un factor important în menținerea vitalității și sănătății întregului organism. Peristaltismul intestinal normal asigură restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor și eliminarea din colon a gazelor și toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară, susținând astfel procesul natural de detoxifiere. Ajuta la menținerea echilibrului florei bacteriene intestinale, care are un rol esențial în procesul de digestie și în imunitatea organismului

LAXASALM contribuie la:

  • diminuarea disconfortului abdominal asociat constipației;
  • menținerea unui tranzit intestinal normal;
  • normalizarea peristaltismului intestinal normal;
  • menținerea echilibrului florei bacteriene intestinale, care are un rol esențial în procesul de digestie și în imunitatea organismului;
  • restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor și eliminarea din colon a gazelor și toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară, susținând astfel procesul natural de detoxifiere;
  • funcționarea normală a sistemului digestiv, factor important în menținerea vitalității și sănătații întregului organism.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Copii de peste 14 ani: câte 1-2 tablete pe zi.

Adulți: câte 2-3 tablete pe zi.

Se administrează de preferință seara, la culcare, timp de maxim 10 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 7-10 zile.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Ingrediente:

  • Cassia angustifolia (Senna), pulbere de frunze – 150mg;
  • Terminalia chebula (Haritaki),  pulbere de fructe – 200mg;
  • Acacia arabica (Guma acacia), excipient – 50mg;
  • Pimpinella anisum (Anason), pulbere de fructe – 100mg;

Terminalia chebula (Haritaki) – Fructul conține taninuri hidrolizabile, în principal acid chebulinic și acid chebulagic. De asemenea, conține cantități mici de acid galic, acid elagic, antrachinone (senozide), flavonoide (rutin, luteolin, quercetin), acizi grași (acid palmitic, stearic, oleic, linoleic, arahidonic, behenic), acizi fenolici (acid cafeic, acid ferulic, acid vanilic). Este un laxativ natural care normalizează tranzitul intestinal și reduce balonarea și durerile abdominale asociate. Prin reglarea frecvenței scaunelor, elimină toxinele existente în colon datorită unei digestii deficitare. Fructul stimulează apetitul, menține sănătatea sistemului hepatobiliar.

Pimpinella anisum (Ana­son) – Fructele conţin un ulei volatil, care este re­­prezentat de o cantitate mare de anetol, dar şi ani­saldehidă, acid anisic, eugenol. Pe lângă uleiul volatil, fructele de anason mai conţin acizi polifenolcarboxilici, tocoferol, cumarine. Seminţele au până la 6% ulei esenţial, iar acesta conţine până la 90% anetol. Datorită conținutului de uleiuri volatile, fructele au efect ușor laxativ, spasmolitic și antibacterian. Anasonul menține echilibrul florei intestinale, calmează balonările, susține digestia și disconfortul abdominal asociat constipației.

Cassia angustifolia (Senna) – Frunzele conțin compuși antrachinonici (1.5-3% senozide A și B), fitoste­roli, taninuri, ulei esențial, săruri minerale, mucilagii. Datorită compușilor antrachinonici, frunzele de Cassia angustifolia stimulează peristaltismul intestinal fiind laxativ. Este benefică în caz de constipație determinată de viață sedentară, alimentație dezechilibrată, administrarea de medicamente, aport insuficient de lichide, neglijarea procesului de defecație.

Prezentare: 50 tablete

6423359001063

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.