Supozitoare cu glicerina pentru adulti, 2500 mg, 12 buc, Hyllan Pharma

Supozitoare cu glicerina pentru adulti, 2500 mg, 12 buc, Hyllan Pharma

Supozitoare cu glicerina pentru adulti ( 2500mg ), 12 buc, Hyllan PharmaSupozitoare cu glicerina pentru adulti este un produs Hyllan Pharma, este folosit pentru ameliorarea constipatiei ocazionale.Glicerina stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale,fiind cunoscuta ca laxativ, stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale, pun in miscare si lubrifiaza masa fecala, facilitandu-i eliminarea.Supozitorul este introdus rectal, permitandu-i sa actioneze local in colon fara a trebui sa treaca prin intregul sistem digestiv.Supozitoarele de glicerina sunt utilizate pentru ameliorarea constipatiei acute si temporare la sugari, copii si adulti.Glicerina apartine unui grup de medicamente numite laxative. Un laxativ este un medicament care este utilizat pentru tratamentul constipatiei, ...

7,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Supozitoare cu glicerina pentru adulti (2500mg), 12 buc, Hyllan Pharma

Supozitoare cu glicerina pentru adulti este un produs Hyllan Pharma, este folosit pentru ameliorarea constipatiei ocazionale. Glicerina stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale, fiind cunoscuta ca laxativ, stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale, pun in miscare si lubrifiaza masa fecala, facilitandu-i eliminarea. Supozitorul este introdus rectal, permitandu-i sa actioneze local in colon fara a trebui sa treaca prin intregul sistem digestiv. 

Supozitoarele de glicerina sunt utilizate pentru ameliorarea constipatiei acute si temporare la sugari, copii si adulti. Glicerina apartine unui grup de medicamente numite laxative. Un laxativ este un medicament care este utilizat pentru tratamentul constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau inaintea rectoscopiei. 

Ingrediente: Glicerina 2500 mg 

Mod de administrare: Supozitorul se extrage din folia de aluminiu si se introduce complet in orificiu anal. 

MarcaHyllan

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.