Supozitoare cu glicerina pentru adulti, 2500 mg, 12 buc, Hyllan Pharma

Supozitoare cu glicerina pentru adulti, 2500 mg, 12 buc, Hyllan Pharma

Supozitoare cu glicerina pentru adulti ( 2500mg ), 12 buc, Hyllan PharmaSupozitoare cu glicerina pentru adulti este un produs Hyllan Pharma, este folosit pentru ameliorarea constipatiei ocazionale.Glicerina stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale,fiind cunoscuta ca laxativ, stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale, pun in miscare si lubrifiaza masa fecala, facilitandu-i eliminarea.Supozitorul este introdus rectal, permitandu-i sa actioneze local in colon fara a trebui sa treaca prin intregul sistem digestiv.Supozitoarele de glicerina sunt utilizate pentru ameliorarea constipatiei acute si temporare la sugari, copii si adulti.Glicerina apartine unui grup de medicamente numite laxative. Un laxativ este un medicament care este utilizat pentru tratamentul constipatiei, ...

7,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Supozitoare cu glicerina pentru adulti (2500mg), 12 buc, Hyllan Pharma

Supozitoare cu glicerina pentru adulti este un produs Hyllan Pharma, este folosit pentru ameliorarea constipatiei ocazionale. Glicerina stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale, fiind cunoscuta ca laxativ, stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale, pun in miscare si lubrifiaza masa fecala, facilitandu-i eliminarea. Supozitorul este introdus rectal, permitandu-i sa actioneze local in colon fara a trebui sa treaca prin intregul sistem digestiv. 

Supozitoarele de glicerina sunt utilizate pentru ameliorarea constipatiei acute si temporare la sugari, copii si adulti. Glicerina apartine unui grup de medicamente numite laxative. Un laxativ este un medicament care este utilizat pentru tratamentul constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau inaintea rectoscopiei. 

Ingrediente: Glicerina 2500 mg 

Mod de administrare: Supozitorul se extrage din folia de aluminiu si se introduce complet in orificiu anal. 

MarcaHyllan