Argint coloidal Protect, 15 ppm, 500 ml, AquaNano

Argint coloidal Protect, 15 ppm, 500 ml, AquaNano

Argint coloidal beneficii:Argintul coloidal Protect este un produs transparent, cu o tenta de gri (pot exista variatii usoare de la un lot la altul), avand particule cu dimensiunea medie de 0,5-5nm. Datorita particulelor reduse ca dimensiuni, eficienta sa este foarte ridicata, dar gustul este usor metalic.Culoarea gri a argintului coloidal este un indicator al caracterului amorf al nanoparticulelor, specific unor sortimente de argint coloidal obtinute pe cale electrica. Acesta este motivul real pentru care argintul coloidal asa-zis cu particule mici este incolor sau de culoare gri. ÃŽn realitate, argintul coloidal incolor, nu este astfel datorita dimensiunilor mici a nanoparticulelor, ci datorita unei combinatii intre un argint coloidal cu structura amorfa, si un argint de natura ...

27,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Argint coloidal beneficii:

Argintul coloidal Protect este un produs transparent, cu o tenta de gri (pot exista variatii usoare de la un lot la altul), avand particule cu dimensiunea medie de 0,5-5nm. Datorita particulelor reduse ca dimensiuni, eficienta sa este foarte ridicata, dar gustul este usor metalic. Culoarea gri a argintului coloidal este un indicator al caracterului amorf al nanoparticulelor, specific unor sortimente de argint coloidal obtinute pe cale electrica. Acesta este motivul real pentru care argintul coloidal asa-zis cu particule mici este incolor sau de culoare gri. ÃŽn realitate, argintul coloidal incolor, nu este astfel datorita dimensiunilor mici a nanoparticulelor, ci datorita unei combinatii intre un argint coloidal cu structura amorfa, si un argint de natura ionica. 

Compozitie: argint 15ppm, apa distilata. 

Mod de pastrare Argintul coloidal Protect: Pastrati in ambalajul original, nu lasati recipientul deschis si nu lasati la indemana copiilor mici. 

Argint coloidal administrare:

Folositi o cantitate de 5-15 ml odata, de 1 pana la 4 ori / zi, in functie de neesitati. Nu este recomandat sa beti direct din recipient.

Argint coloidal contraindicatii:

Contraindicat persoanelor alergice la argint. 

Atentie! in cazul suspensiilor nestabilizate coloidale se pot forma depuneri. Depunerile Argintului coloidal Protect se pot filtra printr-un filtru de celuloza. Aceste depuneri pot fi sub forma de pasrticule, foite, flocoane reprezentand un procent foarte mic de 1-2%. 

Totodata uneori este posibila schimbarea culorii argintului coloidal Protect, de obicei in brun sau galben, sau uneori culoarea se poate inchide pur si simplu. Fenomenul de schimbare a culorii afecteaza semnificativ proprietatile argintului coloidal.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.