Ciocolax, laxativ natural, 12 comprimate
Pret redus

Ciocolax laxativ natural, 12 comprimate, Solacium Pharma

Ciocolax, laxativ natural, 12 comprimate, Solacium Pharma Ciocolax este un laxativ natural, comprimate mastecabile invelite in ciocolata belgiana, actioneaza eficient ca remediu natural in constipatie. Extractul de Senna stimuleaza tranzitul intestinal, are efect laxativ, efect dat de o serie de substante bioactive, glicozide specifice, numite senozide, care interactioneaza cu celulele mucoasei colonului. Pulberea din fructe de frangula contine acid crisofanic si franguline, substante care asigura functionarea normala a secretiei, un tranzit intestinal normal si conditii biochimice improprii dezvoltarii parazitilor intestinal. Laxativ Natural sunt comprimate mastegabile cu gust placut,remedii constipatie

16,60 RON 17,60 RON - 1,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ciocolax, laxativ natural, 12 comprimate (remedii constipatie) 

Ciocolax este un laxativ natural, comprimate mastecabile invelite in ciocolata belgiana, actioneaza eficient ca remediu natural in constipatie.

Compozitie mg/comprimat

Film de ciocolata ( masa de cacao, unt de cacao, zaharoza, emulgator: lecitina din soia, aroma naturala de vanilie) 360 mg

Pudra de cacao (continand carbonat de vanilie si potasiu) 177.5 mg

Zaharoza 129 mg

Fulgi de ciocolata (masa de cacao, pudra de cacao, zaharoza, grasimi anhidre din lapte, emulgator: aroma naturala de vanilie, lecitina din soia,) 127.7 mg

Extract uscat din fructe de Senna, Cassia angustifolia Vahl, din care:125 mg

extract uscat de frangula,Rhamnus frangula L.,din care 10,g

glucofrangule 0.8 mg

senozide 25 mg

Extractul de Senna stimuleaza tranzitul intestinal, are efect laxativ, efect dat de o serie de substante bioactive, glicozide specifice, numite senozide, care interactioneaza cu celulele mucoasei colonului.

Pulberea din fructe de frangula contine acid crisofanic si franguline, substante care asigura functionarea normala a secretiei, un tranzit intestinal normal si conditii biochimice improprii dezvoltarii parazitilor intestinal.

Comprimatele masticabile Ciocolax sunt acoperite cu ciocolata belgiana care imbunatateste semnificativ gustul produsului si ii confera un aspect placut.

Doza recomandata este de 1 comprimat/zi, timp de 10 zile.

Prezentare:

12 comprimate

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa