Ciocolax, laxativ natural, 12 comprimate (remedii constipatie) 

Ciocolax este un laxativ natural, comprimate mastecabile invelite in ciocolata belgiana, actioneaza eficient ca remediu natural in constipatie.

Compozitie mg/comprimat

Film de ciocolata ( masa de cacao, unt de cacao, zaharoza, emulgator: lecitina din soia, aroma naturala de vanilie) 360 mg

Pudra de cacao (continand carbonat de vanilie si potasiu) 177.5 mg

Zaharoza 129 mg

Fulgi de ciocolata (masa de cacao, pudra de cacao, zaharoza, grasimi anhidre din lapte, emulgator: aroma naturala de vanilie, lecitina din soia,) 127.7 mg

Extract uscat din fructe de Senna, Cassia angustifolia Vahl, din care:125 mg

extract uscat de frangula,Rhamnus frangula L.,din care 10,g

glucofrangule 0.8 mg

senozide 25 mg

Extractul de Senna stimuleaza tranzitul intestinal, are efect laxativ, efect dat de o serie de substante bioactive, glicozide specifice, numite senozide, care interactioneaza cu celulele mucoasei colonului.

Pulberea din fructe de frangula contine acid crisofanic si franguline, substante care asigura functionarea normala a secretiei, un tranzit intestinal normal si conditii biochimice improprii dezvoltarii parazitilor intestinal.

Comprimatele masticabile Ciocolax sunt acoperite cu ciocolata belgiana care imbunatateste semnificativ gustul produsului si ii confera un aspect placut.

Doza recomandata este de 1 comprimat/zi, timp de 10 zile.

Prezentare:

12 comprimate

Recently added our store

S-ar putea sa-ti placa

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.