Ciocolax forte, remedii constipatie

Ciocolax Forte, 20 comprimate, Solacium Pharma

Ciocolax Forte, 12 comprimate, Solacium PharmaCiocolax Forte este un laxativ natural mastecabil invelit in ciocolata belgiana cu un gust placut la administrare ce actioneaza eficient impotriva constipatiei efectul inregistrindu-se in cel mult 8 ore.Daca suferi de o constipatie ce se repeta fregvent si doresti sa folositi un laxativputernic cu ingrediente naturale din Senna si Frangula din Ciocolax Forte te ajuta sa scapi de contipatie.Ciocolax Forte pe langa Frangula si Senna mai contine soia si lapte, conceput special a fi un laxativ, un remediu natural puternic ce te scapa de constipatie.Ingrediente naturale:Senna 175 mg,Frangula 18.75 mgCiocolax Forte sunt comptimate mastecabile cu gust placut ce mentine tranzitul intestinal normal.Contraindicatii:Produsul Ciocolax Forte este ...
15,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Ciocolax Forte, 12 comprimate, Solacium PharmaCiocolax Forte este un laxativ natural mastecabil invelit in ciocolata belgiana cu un gust placut la administrare ce actioneaza eficient impotriva constipatiei efectul inregistrindu-se in cel mult 8 ore.
Daca suferi de o constipatie ce se repeta fregvent si doresti sa folositi un laxativ puternic cu ingrediente naturale din Senna si Frangula din Ciocolax Forte te ajuta sa scapi de contipatie.
Ciocolax Forte pe langa Frangula si Senna mai contine soia si lapte, conceput special a fi un laxativ, un remediu natural puternic ce te scapa de constipatie.
Ingrediente naturale:
Senna 175 mg, Frangula 18.75 mg
Ciocolax Forte sunt comptimate mastecabile cu gust placut ce mentine tranzitul intestinal normal.
Contraindicatii:
Produsul Ciocolax Forte este nerecomandat copiilor sub 14 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza, persoanelor cu hipersensibilitate la ingredientele din compozitie.
Mod de administrare:
Doza recomandata 1 comprimat pe zi timp de maxim 10 zile.
Prezentare: 12 comprimate

S-ar putea sa-ti placa