Supozitoare cu glicerina pentru adulti, 10 bucati, Tis Farmaceutic

Supozitoare cu glicerina pentru adulti, 10 bucati, Tis Farmaceutic

Supozitoare cu glicerina pentru adulti, 10 bucati, Tis Farmaceutic Supozitoarele intrarectale cu glicerina pentru adulti de la Tis Farmaceutic au in compozitie Glicerol, carbonat de sodiu, acid stearic si apa purificata, fiind indicate ca remediu in caz de contipatie, deoarece stimuleaza evacuarea intestinului, mai poate fi utilizate inaintea examenului endoscopic rectal sau dupa interventii chirurgicale. Compozitie pe supozitor: Glicerol 2100 mg, carbonat de sodiu, acid stearic, apa purificataMod de administrare si doze recomandate:Dupa indepartarea ambalajului, supozitoarele se administreaza intrarectal. Ca remediu pentru constipatie se administreaza un supozitor la nevoie.In cazul examanului endoscopic rectal se administreaza un supozitor inainte de interventie cu 30 minute. Prezen ...

7,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Supozitoare cu glicerina pentru adulti, 10 bucati, Tis Farmaceutic

Supozitoarele intrarectale cu glicerina pentru adulti de la Tis Farmaceutic au in compozitie Glicerol, carbonat de sodiu, acid stearic si apa purificata, fiind indicate ca remediu in caz de contipatie, deoarece stimuleaza evacuarea intestinului, mai poate fi utilizate inaintea examenului endoscopic rectal sau dupa interventii chirurgicale. 

Compozitie pe supozitor

Glicerol 2100 mg, carbonat de sodiu, acid stearic, apa purificata 

Mod de administrare si doze recomandate

Dupa indepartarea ambalajului, supozitoarele se administreaza intrarectal. Ca remediu pentru constipatie se administreaza un supozitor la nevoie. In cazul examanului endoscopic rectal se administreaza un supozitor inainte de interventie cu 30 minute. 

Prezentare: 10 supozitoare 

Producator: Tis Farmaceutic