HERBOLAX HIMALAYA remedii naturiste constipatie

HERBOLAX HIMALAYA remedii naturiste constipatie

Laxativ natural,tratament naturist:constipatie,hemoroizi-HERBOLAX,20tablete,HIMALAYAProspect HERBOLAX,20 tablete,este un laxativ natural - HIMALAYA cu Indicatii: Constipatie cronica sau ocazionala.-HemoroiziActiuni:Stimuleaza motilitatea tractului intestinal.Fluidifica continutul colonului prin efect osmotic.Favorizeaza digestia alimentelor prin stimularea eliberarii fermentilor digestivi.Compozitie Frunze de senna pudra 325 mg; frunze de senna extract 65 mg; Cassiafistula (fruct) 25 mg; Tamarind (din curmale de India): 25 mg; pudra de sunatoare: 10 mg; pudra de curmale: 10 mg; pudra de smochine: 25 mg; pudra de mere: 25 mg; pudra de prune: 25 mg.ContraindicatiiA nu se folosi cand sunt prezente dureri abdominale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicu ...
14,30 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Laxativ natural,tratament naturist:constipatie,hemoroizi-HERBOLAX,20tablete,HIMALAYA

Prospect HERBOLAX,20 tablete,este un laxativ natural - HIMALAYA cu

Indicatii: Constipatie cronica sau ocazionala.
-Hemoroizi

Actiuni:
Stimuleaza motilitatea tractului intestinal.
Fluidifica continutul colonului prin efect osmotic.
Favorizeaza digestia alimentelor prin stimularea eliberarii fermentilor digestivi.

Compozitie Frunze de senna pudra 325 mg; frunze de senna extract 65 mg; Cassiafistula (fruct) 25 mg; Tamarind (din curmale de India): 25 mg; pudra de sunatoare: 10 mg; pudra de curmale: 10 mg; pudra de smochine: 25 mg; pudra de mere: 25 mg; pudra de prune: 25 mg. Contraindicatii A nu se folosi cand sunt prezente dureri abdominale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicul. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru copii mai mici de 12 ani.
Administrare:
Adulti: 2-3 tablete seara, cu o ora inainte de culcare.

Reactii adverse Nu apar efecte adverse la respectarea stricta a dozei prescrise.
Prezentare: 20 tablete

Producator: Himalaya

Fisa tehnica

Himalaya