Laxativ, comprimate, Alevia, remedii constipatie

Laxativ, 30 comprimate, Alevia

Laxativ 30 comprimate, Alevia (remedii constipatie) Laxativ comprimate un produs din categoria de remedii naturiste pe baza de plante cu efect laxativ pentru constipatie, marca Alevia. Utilizari si actiuni: in constipatie cronica si ocazionala (remedii constipatie) efect purgativ si laxativ. Ingrediente: Crusin (Rhamnus frangula) 40 mg; ulei de fenicul 1 mg; Cicoare (Cichorium intybus) 110 mg. Crusin (Rhamnus frangula) este o planta medicinala, cunoscuta indeosebi pentru proprietatile ei laxative (actiuni purgative și laxative care provoaca eliminarea continutului tubului digestiv). Feniculul (Foeniculum vulgare) in medicina populara, este folosit in tratarea a numeroase afectiuni datorita proprietatilor acestuia: antispastic, tonic nervos, utilizat pentru vindecarea constipatiei,balon

13,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Laxativ, 30 comprimate, Alevia (remedii constipatie)

Descriere: Laxativ, forma farmaceutica comprimate, un produs din categoria de remedii naturiste pe baza de plante cu efect laxativ pentru constipatie, marca Alevia. 

Utilizari si actiuni:

in constipatie cronica si ocazionala (remedii constipatie) efect purgativ si laxativ.

Ingrediente: Crusin (Rhamnus frangula) 40 mg; ulei de fenicul 1 mg; Cicoare (Cichorium intybus) 110 mg.

Crusin (Rhamnus frangula) este o planta medicinala, cunoscuta indeosebi pentru proprietatile ei laxative (actiuni purgative și laxative care provoaca eliminarea continutului tubului digestiv).

Feniculul (Foeniculum vulgare) in medicina populara, este folosit in tratarea a numeroase afectiuni datorita proprietatilor acestuia: antispastic, tonic nervos, utilizat pentru vindecarea constipatiei, balonarilor, calmarea colicilor. 

Cicoare (Cichorium intybus) planta are proprietati: diuretic și laxativ hipoglicemiant.

Indicatii terapeutice pentru Cicoare: dischinezii biliare, constipații cronice.

Mod de administrare

2 comprimate pe zi, seara la culcare sau la nevoie. 

Prezentare: 30 comprimate

Producator: Alevia

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa