Otet de mere cu miere de albine, 500 ml, Complex Apicol

Otet de mere cu miere de albine, 500 ml, Complex Apicol

Otet de mere cu miere de albine, produs natural 100%,500 ml, Complex Apicol

Otetul de mere cu miere este un produs natural 100%, obtinut prin fermentatia naturala, otetul de mere si miere de albine are calitati nutritive si terapeutice, se spune ca folosit ca tratament vindeca 100 de boli: persoanele obeze folosesc otetul de mere cu miere in diferite diete si cure de slabit, anemie, intoxicatii, afectiuni renale, hipocolesterolemie, indigestie, litiaza renala oxalica si fosfatica (pietre la rinichi), pielite, cistite, nevroze, migrene, hipercorticism, nevralzii, sterilitate, antibacterian, reumatism, migrene.Otetul de mere si miere ...

5,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Otet de mere cu miere de albine, 500 ml, Complex Apicol

Otetul de mere cu miere este un produs natural 100%, obtinut prin fermentatia naturala.

Otetul de mere si miere de albine are calitati nutritive si terapeutice, se spune ca folosit ca tratament vindeca 100 de boli: persoanele obeze folosesc otetul de mere cu miere in diferite diete si cure de slabit, anemie, intoxicatii, afectiuni renale, hipocolesterolemie, indigestie, litiaza renala oxalica si fosfatica (pietre la rinichi), pielite, cistite, nevroze, migrene, hipercorticism, nevralzii, sterilitate, antibacterian, reumatism, migrene. 

Otetul de mere si miere este alternativa sanatoasa pentru otetul realizat prin procedee chimice care afecteaza sanatatea organismului uman. 

Otetul de mere cu miere este un produs natural, are un gust excelent (placut) si este nelipsit din bucataria naoastra de acasa, in restaurante si-l puteti comanda online pe samdistribution.ro la pret de producator ( fabrica ), precum si toata gama de produse cosmetice naturale, suplimente alimentare si nutritive, energizante si vitaminizante naturale pe care le produce Complexul Apicol Baneasa. 

Prezentare: 

sticla 500 ml 

Producator:

Complex Apicol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.