Rosmarin, 35g, Solaris

Rosmarin, 35g, Solaris

Condimente,Rozmarin,35g,SOLARIS BIORozmarinul (Rosmarinus officinalis),este un condiment natural pentru mancare, se poate recolta tot anul (frunze si inflorescente),cu proprietati terapeutice:-antiseptic,-antidolorific,-antispastic,-digestiv,-tonifiant.Rozmarinul se consuma in mancare in caz de insuficienta hepatica si de febra.Infuzia de rozmarin favorizeaza digestia, stimuleaza diureza,este eficient in tratamentul pentru depresie,epuizare psihologica,iraitabilitate,anxietate,migrene cauzate de tensiune nervoasa si flatulenta.Rozmarinul in Uz extern se poate folosi in cataplasme si impachetari pentru entorse,dureri reumatice,nevralgii si rani.Rozmarinul e bogat in ulei esential.Decoctul turnat in apa de baie combate senzatia de slabiciune si de oboseala si,daca se o mana de salv ...

6,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Rosmarin, 35g, Solaris

Rozmarinul (Rosmarinus officinalis),este un condiment natural pentru mancare, se poate recolta tot anul (frunze si inflorescente), cu proprietati terapeutice: -antiseptic, -antidolorific, -antispastic, -digestiv, -tonifiant. Rozmarinul se consuma in mancare in caz de insuficienta hepatica si de febra. Infuzia de rozmarin favorizeaza digestia, stimuleaza diureza, este eficient in tratamentul pentru depresie, epuizare psihologica, iraitabilitate,anxietate, migrene cauzate de tensiune nervoasa si flatulenta. Rozmarinul in Uz extern se poate folosi in cataplasme si impachetari pentru entorse, dureri reumatice, nevralgii si rani. Rozmarinul e bogat in ulei esential. 

Decoctul turnat in apa de baie combate senzatia de slabiciune si de oboseala si,daca se o mana de salvie si una de menta,devine stimulant. 

Infuzia se foloseste ca lotiune de curatarea tenului gras si combate ridurile. Atentie,uleiul esential nu trebuie folosit de gravide si de cei cu hipertensiune si epilepsie.Poate sa provoace dermatite si iritatii.

Contine: 100% rosmarin.

Producator: Solaris 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.