Condiment Cacao Pudra, 75g, Longevita

Condiment Cacao Pudra, 75g, Longevita

Cumpara Condiment Cacao Pudra, 75g, Longevita de la SamDistribution.ro obtinut prin presarea miezului boabelor de cacao.. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

7,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Condiment Cacao Pudra 

Pudra de cacao este un produs fin macinat, obtinut din turtele rezultate la presarea miezului boabelor de cacao.

Acest produs se intrebuinteaza in amestec cu zahar, cu apa fierbinte sau cu lapte, la prepararea bauturilor de cacao (la o cana utilizandu-se 5-1 g de pudra de cacao).

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.