Condiment Cardamon Macinat 40G Longevita

Condiment Cardamon Macinat 40G Longevita

Cumpara Condiment Cardamon Macinat 40G Longevita de la SamDistribution.ro condiment traditional arab. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

19,09 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Condiment Cardamon Macinat 

Este un condiment traditional arab, care relativ curand a ajuns si la noi.

Este folosit mai ales in condimentarea cafelei si a dulciurilor cu cacao, datorita calitatilor afrodisiace,planta mai poarta denumirea de: Samanta dragostei ,iar in medicina naturista se foloseste in combinatie cu alte plante medicinale,sau tincturi,deoarece neutralizeaza toxicitatea anumitor alcaloizi,ajuta in vindecarea tulburari de dinamica sexuala,impotenta,circulatie periferica slaba etc.

Producator: Longevita

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.