Comprese sterile din tifon, 10 cm  8 cm, 50 buc, Minut
Pret redus

Comprese sterile din tifon, 10 cm 8 cm, 50 buc, Minut

Comprese sterile din tifon, 10 cm / 8 cm, 50 buc pe plic, Minut. Comprese sterile din bumbac 100%, dimensiuni 10 cm/ 8 cm, 50 bucati pe plic, marca Minut Pans. Comprese sterile mod de utilizare: pot fi utilizate la pansamente, aplicarea pe o plaga sau alta leziune, impregnate sau nu cu substante medicamentoase la indicatia farmacistului sau medicului de specialitate. Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. Produs steril, nu utilizati daca ambalajul este deschis sau deteriorat. Prezentare: plic 50 comprese sterile 100% bumbac. Dimensiuni: 10 cm / 8 cm 

30,00 RON 36,00 RON - 6,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Comprese sterile din tifon, 10 cm/8 cm, 50 buc pe plic, Minut

Comprese sterile din bumbac 100%, dimensiuni 10 cm/ 8 cm, 50 bucati pe plic, marca Minut Pans.

Comprese sterile mod de utilizare: 

pot fi utilizate la pansamente, aplicarea pe o plaga sau alta leziune, impregnate sau nu cu substante medicamentoase la indicatia farmacistului sau medicului de specialitate. 

Mod de pastrare: 

A se pastra la loc uscat si racoros. 

Produs steril, nu utilizati daca ambalajul este deschis sau deteriorat. 

Prezentare: plic 50 comprese sterile taiate 100% bumbac 

Dimensiuni: 10 cm / 8 cm 

Pretul afisat este pentru un ambalaj cu 25 de plicuri x 50 comprese taiate pe plic.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa