Punga gel cald - rece reutilizabila, DispoGel 1418 cm  ChrisPharmaBlue

Punga gel cald - rece reutilizabila, DispoGel 1418 cm ChrisPharmaBlue

Punga gel cald - rece reutilizabila, DispoGel 14/18 cm - ChrisPharmaBlueDispoTech din Italia a proiectat si fabrica punga cu gel cald sau rece DispoGel, Folosirea gelului cald/rece este ideal pentru numeroase sectoare cum ar fi medicina, stomalologie, sport ect..Punga cu gel cald - rece este reutilizabila si complet netoxica, dimensiuni 14 pe 18 cm.Punga (compresa ) cu gel rece este necesara si indicata pentru hematoame, leziuni, entorse, hipertermie ect.Compresa cu gel cald este indicata pentru reumatism, lumbago, gat rigid, hipotermie si oricand este necesar aplicarea unei comprese calde.Instructiuni pentru a obtine si aplica o compresa calda: Scufundati punga cu gel in apa clocotita maxim 5 minute. Se scoate, se sterge si se inveleste intr-un prosop apoi se aplica ca o compres ...

11,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Punga gel cald - rece reutilizabila, DispoGel 14/18 cm - ChrisPharmaBlue 

DispoTech din Italia a proiectat si fabrica punga cu gel cald sau rece DispoGel, Folosirea gelului cald/rece este ideal pentru numeroase sectoare cum ar fi medicina, stomalologie, sport ect.. Punga cu gel cald - rece este reutilizabila si complet netoxica, dimensiuni 14 pe 18 cm. 

Punga (compresa ) cu gel rece este necesara si indicata pentru hematoame, leziuni, entorse, hipertermie ect. Compresa cu gel cald este indicata pentru reumatism, lumbago, gat rigid, hipotermie si oricand este necesar aplicarea unei comprese calde. 

Instructiuni pentru a obtine si aplica o compresa calda: Scufundati punga cu gel in apa clocotita maxim 5 minute. Se scoate, se sterge si se inveleste intr-un prosop apoi se aplica ca o compresa calda pe zona afectata 

Dimensiuni: 14 cm/18 cm 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.