Dispo Ice spray rece, 400 ml, DispoTech ChrisPharmaBlue

Dispo Ice spray rece, 400 ml, DispoTech ChrisPharmaBlue

Dispo Ice spray rece, 400 ml, DispoTech - ChrisPharmaBlue. Dispo Ice spray rece conceput de DispoTech - Italia, este folosit pentru a calma sau atenua durerea cauzata de leziuni, entorse, zgarieturi, cazaturi. Gratie efectului de anestezic local indus de aplicarea spray ului rece pe zonele afectate, activitatile sportive sau de alta natura pot fi reluate rapid. Sprayul rece de gheata este usor de aplicat, sprayul este echipat cu o supapa de distributie speciala care directioneaza fluxul spre zona care urmeaza sa fie tratata.Ice spray de gheata - anestezic local.Dispo Ice spray rece contine: izobutan, propan, butan, mentol. DispoTech Ice spray rece este indicat in special pentru activitati sportive: vanatai, traume, entorse, hipertermie, umflaturi si in cazurile in care este necesara o

21,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Dispo Ice spray rece, 400 ml, DispoTech - ChrisPharmaBlue 

Dispo Ice spray rece conceput de DispoTech - Italia, este folosit pentru a calma sau atenua durerea cauzata de leziuni, entorse, zgarieturi, cazaturi. 

Gratie efectului de anestezic local indus de aplicarea spray ului rece pe zonele afectate, activitatile sportive sau de alta natura pot fi reluate rapid. 

Sprayul rece de gheata este usor de aplicat, sprayul este echipat cu o supapa de distributie speciala care directioneaza fluxul spre zona care urmeaza sa fie tratata. Ice spray de gheata - anestezic local. 

Dispo Ice spray rece contine: izobutan, propan, butan, mentol.

DispoTech Ice spray rece este indicat in special pentru activitati sportive: vanatai, traume, entorse, hipertermie, umflaturi si in cazurile in care este necesara o crioterapie si folosirea frigului. 

Spray-ul rece este folosit pentru a calma durerea. 

Prezentare: spray 400 ml 

Producator: DispoTech - Italia