Punga gel gheata instant 14/18 cm,Dispo Ice ChrisPharmaBlue

Punga gel gheata instant 14/18 cm,Dispo Ice ChrisPharmaBlue

Punga gel gheata instant 14/18 cm, Dispo Ice - ChrisPharmaBlue DispoTech - Italia a proiectat si fabrica pungi de gheata Dispo Ice de unica folosinta ce pot fi folosite in domeniul medical. Utilizarea acestei pungi de gheata de unica folosinta este indicata numai pentru uz extern in caz de leziuni, entorse, hematoame, hipertermie si oricand este necesar aplicarea pungii cu gheata.Instructiuni de utilizare pentru punga gel instant Dispo Ice: Spargeti bula cu apa din interior, strangand punga cu ambele maini. Agitati punga pentru omogenizarea continutului pentru a incepe procesul de racire instantanee (-4°C) si aplicati pe zona afectata. Indicatii: Hematoame, entose, leziuni, hipertermie si oricand este necesar aplicarea pungii cu gheata. Dimensiuni: 14/18 cm ...

10,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Punga gel gheata instant 14/18 cm, Dispo Ice - ChrisPharmaBlue

DispoTech - Italia a proiectat si fabrica pungi de gheata Dispo Ice de unica folosinta ce pot fi folosite in domeniul medical.

Utilizarea acestei pungi de gheata de unica folosinta este indicata numai pentru uz extern in caz de leziuni, entorse, hematoame, hipertermie si oricand este necesar aplicarea pungii cu gheata.

Instructiuni de utilizare pentru punga gel instant Dispo Ice:

Spargeti bula cu apa din interior, strangand punga cu ambele maini. Agitati punga pentru omogenizarea continutului pentru a incepe procesul de racire instantanee (-4°C) si aplicati pe zona afectata.

Indicatii: 

Hematoame, entose, leziuni, hipertermie si oricand este necesar aplicarea pungii cu gheata.

Dimensiuni: 14/18 cm