Punga gel gheata instant 14/24 cm, Dispo Ice  ChrisPharmaBlue

Punga gel gheata instant 14/24 cm, Dispo Ice ChrisPharmaBlue

Punga gel gheata instant 14/24 cm, Dispo Ice - ChrisPharmaBlue. DispoTech - Italia a proiectat si fabrica pungi de gheata Dispo Ice de unica folosinta ce pot fi folosite in domeniul medical.Utilizarea acestei pungi de gheata de unica folosinta este indicata numai pentru uz extern in caz de leziuni, entorse, hematoame, hipertermie si oricand este necesar aplicarea pungii cu gheata.Instructiuni de utilizare pentru punga gel instant Dispo Ice: Spargeti bula cu apa din interior, strangand punga cu ambele maini. Agitati punga pentru omogenizarea continutului pentru a incepe procesul de racire instantanee (-4 ° C) si aplicati pe zona afectata. Indicatii: Hematoame, entose, leziuni, hipertermie si oricand este necesar aplicarea pungii cu gheata.Dimensiuni: 14/24 cm 

12,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Punga gel gheata instant 14/24 cm, Dispo Ice - ChrisPharmaBlue


DispoTech - Italia a proiectat si fabrica pungi de gheata Dispo Ice de unica folosinta ce pot fi folosite in domeniul medical. Utilizarea acestei pungi de gheata de unica folosinta este indicata numai pentru uz extern in caz de leziuni, entorse, hematoame, hipertermie si oricand este necesar aplicarea pungii cu gheata.

Instructiuni de utilizare pentru punga gel instant Dispo Ice:

Spargeti bula cu apa din interior, strangand punga cu ambele maini. Agitati punga pentru omogenizarea continutului pentru a incepe procesul de racire instantanee (-4 ° C) si aplicati pe zona afectata.

Indicatii:

Hematoame, entose, leziuni, hipertermie si oricand este necesar aplicarea pungii cu gheata.
Dimensiuni: 14/24 cm

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa