Compresa termica (punga) gel pentru terapia cald/rece

Compresa termica (punga) gel pentru terapia cald/rece Qplaster

Compresa termica (punga) gel pentru terapia cald/rece Qplaster

Compresa este o punga cu gel, cu dubla utilizare cald-rece, fiind o solutie recomandata pentru acasa de cei care prefer o terapie naturala,fara medicamente. Instructiuni de folosire a compresei cu gel pentru terapia rece denumita si crioterapia: Inainte de utilizare punga cu gel se tine in congelator timp de cel putin doua ore, dupa care compresa cu gel rece se pune intr-un prosop si se aplica pe zona afectata timp de cel mult 20 minute. Terapia rece (crioterapia) este un remediu utilizat pentru calmarea durerilor acute (entorse, lovituri) survenite in urma unor traumatisme usoare, cat si pentru cele cronice cum sunt afectiunile musculo-scheletice. Racirea unei leziuni sau traumatism scade temperatura pielii si a tesutului 

22,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Compresa termica (punga) gel pentru terapia cald/rece Qplaster

Compresa este o punga cu gel, cu dubla utilizare cald-rece, fiind o solutie recomandata pentru acasa de cei care prefer o terapie naturala,fara medicamente.

Instructiuni de folosire a compresei cu gel pentru terapia rece denumita si crioterapia:

Inainte de utilizare punga cu gel se tine in congelator timp de cel putin doua ore, dupa care compresa cu gel rece se pune intr-un prosop si se aplica pe zona afectata timp de cel mult 20 minute.

Terapia rece (crioterapia) este un remediu utilizat pentru calmarea durerilor acute (entorse, lovituri) survenite in urma unor traumatisme usoare, cat si pentru cele cronice cum sunt afectiunile musculo-scheletice.

Racirea unei leziuni sau traumatism scade temperatura pielii si a tesutului subcutanat care acÈ›ioneaza asemenea unui anestezic local, astfel  poate ajuta la reducerea umflaturile,inflamatiilor si durerii.

Instructiuni de folosire a compresei cu gel pentru terapia calda denumita si termoterapie

Folosirea compresei cu gel pentru terapia calda este un remediu natural folosit pentru calmarea/reducerea durerilor menstruale, durerilor de spate (Lumbago), durerilor articulare si musculare ect.

Denumirea comerciala: Compresa termica cald/rece

Marca produsului: Qplaster

Prezentare: 1 compresa