Colon sanatos, 60 capsule, Fares

Colon sanatos, 60 capsule, Fares

Cumpara Colon sanatos, 60 capsule, Fares (D66) de la SamDistribution.ro pentru colon iritabil si eliminarea gazelor intestinale. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

27,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Colon sanatos 

Beneficii pentru sanatate: -reduce disconfortul digestiv cu substrat nervos, amelioreaza manifestarile asociate sindromului colonului iritabil -regleaza peristaltismul intestinal -carminativ (ajuta eliminarea gazelor intestinale) -calmant 

Colon sanatos capsule a 370 mg. Sustine buna functionare a tractului digestiv si ajuta la eliminarea disconfortului intestinal. 

Ingrediente‚: -frunze de maslin (Oleae folium), -menta (Menthae herba) 55,5 mg, -volbura (Convolvuli herba), -extract uscat de radacina de valeriana (Valerianae radix) standardizat 

Atentionari: Nu se recomanda copiilor sub 10 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. SARCINÄ‚ ÅžI Alaptare: Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui. Efecte secundare:: La dozele recomandate nu au fost semnalate interactiuni si efecte secundare. 

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa masa. Daca este nevoie de un efect mai puternic se pot administa pana la 6 capsule pe zi, conform recomandarii medicului sau a farmacistului. Durata curei: 3 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna. 

ASOCIERI CU ALTE PRODUSE FARES: -pentru eliminarea disconfortului digestiv cu substrat nervos produsul se poate asocia cu ceai Colon sanatos D64/D88 sau ceai D-digestiv D41. -pentru o mai buna adaptare la stress si obtinerea unei stari de calm si relaxare se pot face in paralel cu administrarea capsulelor Colon Sanatos cure alternative de cate 3 luni cu capsule Confort emotional N135 si capsule Antistres N140

Prezentare: 60 capsule 

Producator: Fares

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.