Omega 3 6 9, 1200 mg, 60 capsule, Natures Bounty, Walmark

Omega 3 6 9,1200 mg, 60 capsule, Natures Bounty

Omega 3 6 9, 1200 mg, 60 capsule, Nature's Bounty, Prospect: Omega 3-6-9 combinatie de peste, seminte de in, ulei din seminte de borago EPA si DHA (aflati in Omega 3) sprijina sanatatea inimii EPA si DHA din compozitia acizilor grasi Omega 3 ajuta la mentinerea sanatatii inimi DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului DHA sustine sanatatea ochilor. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Omega 3-6-9 contine acizi grasi polinesaturati obtinuti din peste, seminte de in si ulei din seminte de borago. Acizii grasi polinesaturati omega 3 includ si acizii eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA) care au efectul de a mentine sanatatea inimii. In plus, DHA joaca un rol in mentinerea functionarii corec

66,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Omega 3 6 9, 1200 mg, 60 capsule, Nature's Bounty

Omega 3-6-9 prospect

Combinatie de peste, seminte de in, ulei din seminte de borago EPA si DHA (aflati in Omega 3) sprijina sanatatea inimii

EPA si DHA din compozitia acizilor grasi Omega 3 ajuta la mentinerea sanatatii inimi.

DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului.

DHA sustine sanatatea ochilor

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Omega 3-6-9 contine acizi grasi polinesaturati obtinuti din peste, seminte de in si ulei din seminte de borago. Acizii grasi polinesaturati omega 3 includ si acizii eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA) care au efectul de a mentine sanatatea inimii.

In plus, DHA joaca un rol in mentinerea functionarii corecte a creierului si a sanatatii ochilor.

Vitamina E, unul dintre cei mai eficienti antioxidanti naturali, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Portia zilnica recomandata (3 capsule) contine:

Compozitie:

Vitamina E (ca d-alfa-tocoferol) 15mg (15UI)

Ulei de peste 1.200 mg

Acizi grasi Omega-3

Acid eicosapentaenoic (EPA) 396 mg

Acid docosahexaenoic (DHA) 264 mg

Ulei din seminte de borago 1.200 mg

Acizi grasi Omega-6

Acid linoleic 552 mg

Acid gamma-linolenic (GLA) 264 mg

Acizi grasi Omega-9 (Acid Oleic) 294 mg

Ulei din seminte de in 1.200 mg

Acizi grasi Omega-3 - Acid alfa linolenic (ALA) 624 mg

Acizi grasi Omega-6 - Acid linoleic 288 mg

Acizi grasi Omega-9 (Acid Oleic) 288 mg

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.