Colesterol 2

Colesterol 2, (M105A) 63 capsule, Fares

Fares Colesterol 2 susține buna funcționare a ficatului și vezicii biliare si cntribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului. 

21,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Colesterol 2, (M105A) 63 capsule, Fares

Colesterol 2 susține buna funcționare a ficatului și vezicii biliare si cntribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului. 

Anghinarea contribuie la scăderea nivelului colesterolului sangvin atât prin reducerea sintezei cât și prin transformarea lui în acizi biliari. Cercetările asupra efectelor acestei plante au demonstrat acțiunea protectoare hepatică, stimulentă asupra vezicii biliare și de întărire a funcției antitoxice a ficatului.

Turmericul scade colesterolul circulant prin transformarea sa în acizi biliari, scade colesterolul rău (LDL), reduce lipidele, are efect antihepatotoxic, antioxidant, astfel protejează aparatul cardiovascular.

Fructele de armurariu au acțiune hepatoprotectoare, antihepatotoxică, antioxidantă, stimulează producerea și eliminarea bilei în intestin. Efectul hepatoprotector al fructelor de armurariu contribuie la funcționarea normală a ficatului ajutând astfel la metabolizarea corectă a colesterolului la nivel hepatic.

Frunzele de măslin scad colesterolul rău (LDL) și colesterolul total, cresc colesterolul bun (HDL), reduc tensiunea arterială, ajută la neutralizarea radicalilor liberi (efect antioxidant), având un rol important în protejarea pereților vasculari.

Silimarina din compoziția armurariului contribuie de asemenea la protejarea ficatului în cazul unei diete bogate în grăsimi.

Care sunt beneficiile suplimentului Colesterol 2?

 • reduce biosinteză de colesterol la nivel hepatic;
 • susține digestia și metabolizarea normală a lipidelor și a colesterolului la nivel hepatic, stimulează transformarea colesterolului în acizi biliari;
 • ajută la menținerea sănătății sistemului cardio-vascular și reduce riscul depunerii de colesterol pe pereții vaselor sangvine;
 • stimulează secreția și eliminarea de bilă;
 • protejează ficatul;
 • protejează celulele și țesuturile organismului față de radicalii liberi prin efectul antioxidant.

Ingrediente/capsulă:

 • turmeric (Curcumae longae rhizoma) 132 mg;
 • frunze de anghinare (Cynarae folium) 132 mg;
 • extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat în min. 2,5% cinarina 88 mg;
 • frunze de măslin (Oleae folium) 44 mg;
 • fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) 44 mg.

Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Mod de administrare:

1 capsula de 3 ori pe zi, după masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3 luni.

Atenționări:

Nu se recomanda copiilor sub 7 ani, în obstrucție biliară sau risc crescut pentru obstrucție biliară, insuficiență hepatică severă, insuficiența renală acută și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.

Recomandăm cure alternative de câte 3 luni cu capsule COLESTEROL 2 - M105A, urmate de capsule COLESTEROL 1 - M105. Puteți începe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectând alternanța între ele de 3 luni.

Prezentare:

63 capsule

Fares
5941141011010

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.