Coltensiv

Coltensiv, 30 capsule, Naturpharma

Supliment alimentar Coltensiv, 30 capsule, Naturpharma pentru lupta impotriva hipertensiunii arteriale si a colesterolului crescut.

70,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Coltensiv, 30 capsule, Naturpharma [8424409953927

Supliment alimentar Coltensiv, 30 capsule, Naturpharma pentru lupta impotriva hipertensiunii arteriale si a colesterolului crescut.

O NOUA abordare naturala in lupta impotriva hipertensiunii arteriale si a colesterolului crescut. Cei doi factori de risc principali pentru dezvoltarea bolilor cardiovasculare. Formula sa inovatoare combină 4 dintre cele mai puternice și bine studiate ingrediente active pentru controlul natural al riscului cardiovascular:

  • Oliuropeina din frunze de măslin, care ajută la menținerea tensiunii arteriale normale.
  • Monacolin K din orez roșu fermentat, care ajută la menținerea nivelului normal de colesterol.
  • Hidroxitirosol din fructe de măsline, care este unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali.
  • Vitamina B1, care contribuie la funcționarea normală a inimii.

Doar pentru a obține cantitatea de giroxitirosol conținută în 1 doză zilnică de formulă, va trebui să mănânci 4,4 kilograme de măsline sau să bei 1,4 litri de ulei de măsline!

Coltensiv este un reprezentant al unei noi generații de produse non-medicamentale pentru sănătatea cardiovasculară, care se caracterizează prin eficiență ridicată, profil de siguranță excelent, compatibilitate perfectă cu medicamentele și adecvare pentru utilizare pe termen lung.

Preferate de consumatori și recomandate de experți, aceste medicamente devin o armă promițătoare în arsenalul de măsuri dovedite de prevenire a principalei cauze de morbiditate și mortalitate în Europa și în lume - bolile de inimă.

Compozitie (in 1 capsula):

  • Extract uscat de frunze de măslin (Olea europaea): 250 mg, furnizând 50 mg de oleuropeină
  • Orez roșu fermentat (Monascus purpureus): 166,67 mg, furnizând 5 mg de monacolină K
  • Extract uscat de fructe de măsline (Olea europaea): 100 mg, furnizând 10 mg de hidroxitirosol
  • Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină) 0,7 mg care furnizează 0,7 mg vitamina B1
  • Alte ingrediente: celuloză microcristalină, stearat de magneziu - emulgatori.

Doza recomandata:

Doza zilnică de Coltensiv este de 2 capsule. Luați 1 capsulă dimineața și seara, înainte de mese, cu multă apă.

Coltensiv contraindicatii: A nu se utiliza de către copii sub 18 ani, femei însărcinate sau care alăptează. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

8424409953927
Fisa tehnica
Beneficii:
buna functionare a inimii
Mod de prezentare:
30 capsule
Ultima actualizare:
05.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.