CORACOL

Coracol, 60 comprimate, PiLeje

Coracol informatii utile legate de supliment:Coracol este un supliment alimentar de la Pileje, ce ajuta la mentinerea nivelurilor optime de colesterol din sange.Colesterolul are un rol important. Este prezent in: saruri biliare, vitamine, membranele celulare, alimentele bogate in grasimi, dulciuri rafinate, creste colesterolul.Beneficiile suplimentului alimentar Coracol:Contribuie la mentinerea normala a colesterolemieiAsigura 10 mg de Monacolina K obtinuta din drojdie de orez rosu (mentine valorile optime ale colesterolului).Orezul rosu este utilizat in traditia asiatica pentru ameliorarea circulatiei, tulburarilor digestive, s.a.Nu are efecte secundare.Asigura, de asemenea, Coenzima Q10 si policosanoli.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta si un mod de viata echilibrat. ...

76,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Coracol informatii utile legate de supliment:

Coracol este un supliment alimentar de la Pileje, ce ajuta la mentinerea nivelurilor optime de colesterol din sange. Colesterolul are un rol important. Este prezent in: saruri biliare, vitamine, membranele celulare, alimentele bogate in grasimi, dulciuri rafinate, creste colesterolul. 

Beneficiile suplimentului alimentar Coracol:

Contribuie la mentinerea normala a colesterolemiei Asigura 10 mg de Monacolina K obtinuta din drojdie de orez rosu (mentine valorile optime ale colesterolului). Orezul rosu este utilizat in traditia asiatica pentru ameliorarea circulatiei, tulburarilor digestive, s.a.Nu are efecte secundare. Asigura, de asemenea, Coenzima Q10 si policosanoli. 

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta si un mod de viata echilibrat. Este recomandata pastrarea la temperatura camerei (25°C), in locuri uscate, fara lumina. Nu este recomandata depasirea dozei zilnice. 

Nu este recomandat femeilor care alapteaza sau celor insarcinate, persoanelor cu tulburari hepatice ori insuficienta renala. Este de preferat consultarea unui medic inainte de administrare. Nu lasati produsul la indemana copiilor. 

Ingredientele suplimentului:

Orez-rosu fermentat 313 mg;

maltodextrina,

celuloza microcristalina,

coenzima Q10 15 mg;

fosfat tricalcic,

emulsifiant: gliceril behenat;

stabilizatori: fosfat dicalcic dihidrat,

stabilizator: carboximetilceluloza de sodiu reticulata

antiaglomerant: dioxid de siliciu;

extract alcoolic uscat 30:1 din Orez-brun 11 mg

Cum se utilizeaza ?

Se recomanda administrarea a doua comprimate pe zi.  

Prezentare: 60 comprimate Marca: PiLeje

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.