ASPIVITA 100

AspiVita 100, 30 capsule, Sanience

Optimizeaza circulatia si totodata fluidizeaza sangele in mod natural!AspiVita 100 supliment special dezvoltat pentru a imbunatati si mentine activitatea sistemului dumneavoastra circulator. Prin mentinerea fluiditatii optime a sangelui AspiVita reduce riscul de evenimente cardiovasculare.AspiVita 100 beneficiaza de efectele nattokinazei (ingredient traditional japonez) ce este consumat de mai mult de 1000 de ani.De ce trebuie sa alegeti AspiVita 100? Nattokinaza din AspiVita 100, spre deosebire de alte substante fibrinolitice ce sunt administrate injectabil, isi face efectul dupa administrare orala;Nu afecteaza stomacul;Te ajuta sa-ti pastrezi buna functionare a sistemului ...

62,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

AspiVita 100 optimizeaza circulatia si totodata fluidizeaza sangele in mod natural! 

AspiVita 100 supliment special dezvoltat pentru a imbunatati si mentine activitatea sistemului dumneavoastra circulator. Prin mentinerea fluiditatii optime a sangelui AspiVita reduce riscul de evenimente cardiovasculare. 

AspiVita 100 beneficiaza de efectele nattokinazei (ingredient traditional japonez) ce este consumat de mai mult de 1000 de ani.

De ce trebuie sa alegeti AspiVita 100?

Nattokinaza din AspiVita 100, spre deosebire de alte substante fibrinolitice ce sunt administrate injectabil, isi face efectul dupa administrare orala; Nu afecteaza stomacul; Te ajuta sa-ti pastrezi buna functionare a sistemului nervos; Efectele sale de mentinere a circulatiei sanguie normale au fost demonstrate prin peste 20 de studii stiintifice; Sub forma de capsule, usor de inchitit, fara gust neplacut. 

AspiVita 100 este activa timp de 12 ore de la momentul administratii, pentru optimizarea si protectia circulatiei normale a sangelui; actioneaza impotriva acumularilor de proteine nesanatoase din organism ( placa de amiloid din boala Alzheimer sau cheaguri de fibrina); Ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale; Protectie impotriva degradarii sistemului nervos, dereglari ce apar odata cu inaintarea in varsta. 

Compozitie AspiVita 100: contine 100 mg nattokinaza 

Administrare AspiVita 100: adulti: 1 capsula / zi, timp de minimum 6 luni. Pentru intretinere, curele se pot repeta pentru intretinere, dupa o pauza de doua saptamani.

Prezentare: 30 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.