Liv 52, 100 tablete, Himalaya

Liv 52, 100 tablete, Himalaya

Liv 52 este un supliment alimentar avand o formula hepatoprotectoare complexa care sustine functia hepato-biliara, optimizeaza functiile ficatului, stimuleaza si imbunatateste digestia. Liv 52  este un adjuvant folosit ca remediu natural in hepatite acute si cronice, ciroza hepatica in stadii incipiente si dischinezie biliara. 

Diferenta dintre Liv 52 si Liv 52 DS

Diferenta dintre produsul Liv 52 si Liv 52 DS consta doar in concentratie. Liv 52 DS are o concentratie mai mare si poate fi administrata numai de adulti. Liv 52 DS tablete are dubla concentratie fata de Liv 52 normal, insa aceleasi efecte benefice pentru ficat si bila, dar mai usor de administrat avand doza optima. Actiuni: trateaza bila lenesa, hepatita acuta si cronica, ciroza hepatica, dischinezie biliara. 

35,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Liv 52, 100 tablete, Himalaya produse

Liv 52 prospect:

Liv 52 DS, este un produs natural Himalaya India, adjuvant hepatic, protector hepatic care contine ingrediente 100% naturale, forma farmaceutica: tablete.

Ingrediente per tableta

Cichorium Intybus 65 mg

Mandur bhasma 33 mg  

Terminalia arjuna 32 mg 

Solanum nigrum 32 mg

Cassia occidentalis 16 mg

Achillea millefolium 16 mg

Tamarix gallica 16 mg 

Liv.52 este un supliment alimentar avand o formula hepatoprotectoare complexa care sustine functia hepato-biliara, optimizeaza functiile ficatului, stimuleaza si imbunatateste digestia.

Liv 52  este un adjuvant folosit ca remediu natural in hepatite acute si cronice, ciroza hepatica in stadii incipiente si dischinezie biliara. 

Diferenta dintre Liv 52 si Liv 52 DS

Diferenta dintre produsul Liv 52 si Liv 52 DS consta doar in concentratie. Liv 52 DS are o concentratie mai mare si poate fi administrata numai de adulti.

Liv 52 DS tablete are dubla concentratie fata de Liv 52 normal, insa aceleasi efecte benefice pentru ficat si bila, dar mai usor de administrat avand doza optima.

Actiuni:  

trateaza bila lenesa prin efectul colerectic si colagog, astfel favorizand golirea ei in intestinul subtire,

poate combate simptomele specifice hepatitelor acute si cronice,

favorizeaza regenerarea celulelor hepatice (protejeaza tesutul hepatic)

impiedica acumularea de grasimi si aparitia steatozei

combate anorexia normalizand apetitul

anihileaza efectele nocive ale medicamentelor sau alcoolului

Mod de administrare:

Adulti: 2 tablete, de 2-3 ori pe zi. 

Copii peste 6 ani: 1 tableta, de 2 ori pe zi.

Prezentare: 100 tablete

Producator: Himalaya India

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa