Gelule de slabit Otet de Cidru si Ananas Ponroy

Gelule de slabit Otet de Cidru si Ananas Ponroy

Gelule de slabit Otet de Cidru si Ananas Ponroy eliminarea excesului de apa. Asocierea otetului de cindru cel mai mare devorator de grasimi cu ananasul actioneaza favorabil asupra greutatii prin reducerea masei de tesut adipos fara sa afecteze sanatatea

39,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Gelule De Slabit Otet De Cidru Si Ananas Ponroy

Eliminarea excesului de apa

Asocierea otetului de cindru (cel mai mare devorator de grasimi) cu ananasul actioneaza favorabil asupra greutatii prin reducerea masei de tesut adipos fara sa afecteze sanatatea. Este un bun detoxifiant si antioxidant, mareste consumul energetic prin accelerarea metabolismului, ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Mod de administrare: 3 gelule/zi (dimineata, pranz si seara) timp de 1-2 luni.

Termeni de cautare:

otet de cidru si ananas

cidru cu ananas

phyto conseils ananas

nanas Cidru Otet Bio

otet de cidru ananas

otet de cidru cu ananas

phyto ananas

Prezentare cutie x 60 tb

Producator Yves Ponroy Franta

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.